Završi Mundijal kao šampion!

Završni čin Svjetskog prvenstva donijeće veliki okršaj Argentine i Francuske.

18752 pregleda 0 komentar(a)
Foto: AdmiralBet
Foto: AdmiralBet

Lionel Mesi dobio je šansu da se najvećom titulom u karijeri oprosti od reprezentativnog dresa.

Veliku priliku da u pravom stilu završiš katarski Mundijal imaš i ti.

Predstavljamo ti AdmiralBET specijale koji ti donose mogućnost da sa stilom zaključiš prvi zimski Mundijal.

Možda je Mesi i tu najbolji izbor.

Kvota da argentinski majstor bude najbolji strijelac turnira je 1,90.

Mesi ima pet golova kao i Kilijan Mbape, na koga je kvota 2,05. Za njima su Alvarez i Žiru sa po četiri gola i kvotom 11 da baš oni odnesu kući zvanje "pićićija".

Kvota da Mesi bude najbolji igrač je 1,20, ali ako ga Mbape zasijeni u finalu onda vam se otvara prilika da na Francuza dobijete kvotu 5,50.

AdmiralBet
foto: AdmiralBet

Još mnogo je spektakularnih specijala u ponudi, a ako Mesi postigne gol van kaznenog prostora ulog ćete povećati deset puta.

Ako vjerujete u Žirua, njegov gol i GG&3+ donosi kvotu 5,00. Za lovce na velike dobitke tu je i ponuda da Argentina slavi poslije produžetka uz gol Lautara Martineza, za čak koeficijent 40.

Hrvati su favoriti protiv Maroka, a da pobijede i Modrić se upiše kvota iznosi 7,50. Marokanci su sa druge strane oduševili prvenstveno borbenošću i odbranom, a ako ih do pobjede pogura gol Zijeha pogodićete kvotu 7,00.

I nije to sve, da vidite tek kolike su kvote da se neki igrači upiše u strijelce u oba poluvremena. Da probate nešto neobično tu su golovi direktno iz slobodnog udarca, glavom, ali i pogođeni okviri gola.

Još veća ponuda čeka vas za veliko finale. More kombinacija, uz naravno Mesija kao centralnu figure u velikom broju njih.