Telemach sponzor Rukometnog saveza Crne Gore i u 2023!

Jedan od najperspektivnijih ekipnih sportova i u narednoj godini imaće podršku jednog od lidera u oblasti telekomunikacija

24235 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Rukometni savez Crne Gore i jedan od vodećih kablovskih operatora kompanija Telemach i u 2023. godinu ulaze povezani uspjehom!

Nakon izvanredne godine koja je donijela bronzanu medalju sa Evropskog prvenstva i brojne druge velike i male pobjede rukometnih timova, jedan od najperspektivnijih ekipnih sportova u našoj zemlji i u narednoj godini imaće podršku jednog od lidera u oblasti telekomunikacija u Crnoj Gori.

Saradnja koja je počela u novembru 2021. učinila je kompaniju Telemach ponosnom što je dio priče koja je našoj zemlji donijela najveće trenutke sreće.

Nema sumnje da ćemo pravu „lavovsku“ borbu vidjeti na terenu već ovog januara, jer je ostalo još dva dana do Svjetskog prvenstva u rukometu i prvog meča Muške rukometne reprezentacije Crne Gore sa ekipom Španije.

„Privilegija je bio dio rukometne priče i čast biti podrška ljudima koji nam iz godine u godinu pokazuju šta donosi rad, požrtvovanost i vizija. U godini za nama stigli su rezultati takvog pristupa koji se ne mjere samo medaljom koja je zaista bila zlatna za sve nas. Rukometni savez Crne Gore sa svim svojim sportistima prije svega nam je pokazao koja je snaga tima koji prevazilazi sve prepreke i stvara pravi put za budućnost i sve što nam ona donosi. Zato smo odabrali da i u 2023. budemo u društvu najboljih i da nas i dalje povezuje energija koja donosi uspjeh. Siguran sam da će se partnerstvo Telemacha i Rukometnog saveza Crne Gore nastaviti i u narednim godinama“, poručio je izvršni direktor kompanije Telemach Milija Zeković.

Prvi čovjek crnogorske „kuće rukometa“ Petar Kapisoda poručuje da je uvijek zadovoljstvo kada produžavaju saradnju sa tradicionalnim sponzorima, a Telemach je jedan od njih.

„Nastavak saradnje potvrda je da je dosadašnja bila uspješna te da su ostvareni svi poslovni i sportski ciljevi partnera. Uz podršku aktivnostima svih reprezentativnih selekcija tokom prethodne godine, naročitu zahvalnost Telemachu dugujemo za podršku u pripremi i tokom Evropskog prvenstva za rukometašice čiji smo jedan od domaćina bili u novembru i kada smo sjajnu organizaciju krunisali osvajanjem bronzane medalje. Uz zadovoljstvo ostvarenim tokom dosadašnje saradnje, vjerujem da novi ugovor najavljuje nove uspjehe naših najboljih ambasadora na međunarodnoj sportskoj sceni“, kazao je Kapisoda.

Pokažimo i u ovoj godini kolika je moć podrške navijača! Spremite dlanove i zajedno bodrimo naše „lavove“ na Svjetskom prvenstvu u rukometu!