Sa nama uvijek možeš više

Bogata ponuda, brojni dnevni fudbalski, košarkaški i rukometni miksevi, džekpotovi na slot igricama, ali i akcija za koju vlada veliko interesovanje i koja je nastavljena. Za sve naše nove članove spremili smo super promociju.

2893 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Lob
Foto: Lob

Registruj se do kraja februara, uplati depozit od 15 eura i dobijaš 15 eura bonusa kao i 50 spinova na jednoj od najpopularnijih casino igara u prošloj godini – Gates of Olympus.

Prilikom uplate depozita od 15 eura ili više na tvoj nalog se automatski dodaje još 15 eura freebet bonusa koje možeš iskoristiti nakon što odigraš tiket(e) sa minimum tri para u vrijednosti od 15 eura na minimalnu kvotu 3.

Osim toga, freebet možeš da otključaš i na slot igrama sa spin zvjezdicom na našem sajtu lobbet.me – 30% od vrijednosti svakog uloga po spinu, će biti otključano svakim obrtajem.

Na primjer, ukoliko odigraš deset spinova sa jednim eurom, sistem će računati da je odigrano ukupno tri eura za otključavanje freebet bonusa.

Nakon što uplatiš prvi depozit, besplatni spinovi će biti na tvom nalogu najkasnije 24 sata nakon uplate.

Takođe, zaprati nas na Facebook-u, Instagram-u i TikTok-u i uvijek budi u toku sa Lob promocijama. Svakodnevni bonusi, brojna poklon iznenađenja. Mnogo je razloga da postaneš naš član.

Čekamo te. Sa nama uvijek možeš više.