Milenković: Ne opušta nas odsustvo Jovetića; Maksimović: Da dokažemo da smo najbolji

"Odsustvo Jovetića ne smije da nas opusti, imaju igrače koji mogu da odigraju na visokom nivou. Stevan je vrhunski fudbaler, ali uvjeren sam da će izaći u jakom sastavu", rekao je Milenković
63 pregleda 2 komentar(a)
Crna Gora - Srbija, Foto: Reuters
Crna Gora - Srbija, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.11.2018. 14:35h

Srpski fudbalski reprezentativac Nikola Milenković kaže da je recept za pobjedu nad Crnom Gorom i potvrda prvog mjesta u četvrtoj grupi C Lige nacija da se ponovi igra iz Podgorice.

Srbija je prošlog mjeseca slavila 2:0.

"Tamo smo bili na visokom nivou. Ne sme da bude opuštanja, dva trijumfa su imperativ i naša publika nas na to obavezuje. Nadam se da će ishod biti kao i Podgorici.. Sjajno je igrati pred našim navijačima, daju nam vjetar u leđa i sa njima je sve lakše", rekao je Milenković.

Crna Gora je oslabljena, odbrana Srbije neće morati da vodi računa o Stevanu Jovetiću.

"Odsustvo Jovetića ne smije da nas opusti, imaju igrače koji mogu da odigraju na visokom nivou. Stevan je vrhunski fudbaler, ali uvjeren sam da će izaći u jakom sastavu", rekao je Milenković.

Nemanja Maksimović smatra da je duel sa Crnom Gorom najbitniji do sada.

"Čeka nas vjerovatno najvažnija utakmica u ovom ciklusu, imamo šansu da pobijedimo Crnu Goru i pokažemo i njima da smo najkvalitetnija ekipa u grupi", kaže vezista Hetafea.

Srbija u subotu dočekuje Crnu Goru od 15 sati na stadionu “Rajko Mitić”.

Bonus video: