Nova dimenzija trčanja! Patike koje će obilježiti 2023.

Trčanje je nezaustavljivo, „zarazno” i svuda prisutno. Ne zahtijeva članstvo u teretani, video tutorijale niti gomilu opreme. Sve što vam je potrebno jesu najbolje patike koje će vam obezbijediti vrhunsko iskustvo trčanja, zaštititi vaša stopala i zglobove i učiniti vas bržim i snažnijim nego ikada.

24587 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Intersport
Foto: Intersport

Zato vam predstavljamo najnoviju kreaciju na tržištu patika za trčanje, koje će vam pružiti, ne samo moderan/atraktivan stil, već i performanse koje ste oduvijek željeli.

Adidas ULTRABOOST Light – nezaustavljiva lakoća

adidas ultraboost light
foto: adidas ultraboost light

Svi smo čuli za čuveni Boost đon koji je Adidas patentirao sa NASA naučnicima. Među Boost porodicom dominantan model je godinama bio Ultraboost. Ove godine, Adidas je odlučio da lansira još bolju verziju Ultraboost-a, a to je Ultraboost Light. Do 30% lakše od svog prethodnika, koje su inače važile za jednu od najlakših patika za trčanje na tržištu. Nadograđena LEP tehnologija u srednjem dijelu đona daje veću odzivnosti, dok PRIMEKNIT+ tehnologija daje optimalnu prozračnost ovom modelu. Continental đon obezbjeđuje sigurno prijanjanje za površinu po kojoj trčite. Ovaj model možeš poručiti klikom ovdje.

Hoka One One Bondi 8 W – udobnost na kvadrat

Hoka Bondi 8 W
foto: Hoka Bondi 8 W

U svojoj osmoj generaciji Bondi modela, Hoka je napravila svoj veliki iskorak. Dodali su još pjene u srednjem dijelu đona i proširili geometriju oko pete. Koliko joj to daje na mekoći i udobnosti, znaju samo one dame koje krenu da trče u ovim „oblacima“. Jezik patike je takodje obložen mekanim materijelom, dok je za uložak patike neprikosnoveni „Ortholite Hybrid“. Osim nevjerovatne mekoće i odskočnosti ove patike, kao i na većini Hoka modela, i ovaj model ima razliku u visini pete i prstiju od 4mm, što inertno „gura“ trkača ka naprijed. Klikni ovdje i poruči ovaj model već danas.

Asics Gel-Nimbus 25 – može li bolje?

asics gel nimbus 25
foto: asics gel nimbus 25

Ovo je patika koja će vam tražiti kilometar više. Koliko god da Asics poslednjih godina briljira u novim tehnologijama patika za trčanje, ovaj model će im zasigurno biti „biser“ u 2023. godini.

Počevši od udobnosti, koju posebno ističe tehnologija FF Blast Plus Eco u srednjem đonu, novi Nimbus je okarakterisan kao „trčanje po oblacima“. Poseban segment predstavlja i gornji dio patike, koji od ove sezone posjeduje drugačiji sistem ventilacije stopala prilikom trčanja. PureGEL tehnologija obezbjeđuje mekši udar o tlo pri doskoku, a OrthoLite X-55 uložak se prilagođava obliku vašeg stopala. Najinteresantnije od svega, većina komponenti ovog modela su napravljeni od recikliranog materijala.

Kompletna ponuda patika za trčanje se nalazi tu. Klikni, odaberi i poruči već danas. Dostava je besplatna.