SBbet te poziva da bodriš lavove

,,Morača'' će još jednom biti dom za sve ljubitelje rukometa...

26248 pregleda 0 komentar(a)
Foto: SBbet
Foto: SBbet

Nakon pobjede u četvrtak veče nad selekcijom Kosova, muška rukometna reprezentacija izborila je plasman na Evropsko prvenstvo koje će se održati od 10. do 28. januara 2024. godine u Njemačkoj.

,,Lavovi'' završavaju kvalifikacije za EURO 2024 u nedelju, 30. aprila, duelom sa Bosnom i Hercegovinom. Osim uloge favorita, izabranici Vlada Šole imaju razlog više da mrežu protivnika ispune sa maskimalnim brojem golova.

Najstarija betting kompanija u Crnoj Gori, SBbet, odlučila je da za kraj kvalifikacionog ciklusa napravi humanitarnu akciju u kojoj će donirati 50 EURA ZA SVAKI GOL ,,LAVOVA'' na meču protiv BiH!

Pobjedom bi ,,Lavovi'' u Njemačku išli kao drugoplasirana ekipa na tabeli grupe 7, a da će svi potencijalni protivnici imati težak zadatak da savladaju momke koji ostavaljaju srce na terenu, jasno je još sa prošlog EP.

Kao ponosni sponzor Rukometnog Saveza Crne Gore, kompanija SBbet ostaje privrženi partner kolektivu koji donosi vrhunske rezultate i spektakularnu atmosferu među ljubiteljima rukometa i sporta uopšte.

Zato iz SBbet-a pozivaju navijače da u što većem broju podrže ,,Lavove'' u nedelju od 18h i da navijaju za što više golova reprezentacije!

Iz kompanije su poručili su da će njihove predstojeće akcije obradovati mnoge ljubitelje sporta.

Kako bi prvi saznali koje sve aktuelnosti vam SBbet priprema, zapratite ih na društvenim mrežama.

ZAJEDNO SMO JAČI!

SBbet – Tvoj Siguran Fiks od 1997. godine.