WINGO - samo na volcanobet.me

Jedni, jedini WINGO jackpotovi od preko 100.000 eur

13276 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Volcano
Foto: Volcano

Teško je danas nekome vjerovati na riječ. Kažu reklame uveličavaju i uljepšavaju stvarnost. Ne moraš da vjeruješ na riječ , moraš da probaš WINGO.

Samo na volcanobet.me te čekaju jedni, jedini WINGO jackpot-ovi koji na mjesečnom nivou dostižu i preko 100.000 eur.

Popularno klađenje na brojeve je u Wingo verziji unaprijeđeno do savršenstva baš sa sugestijama svojih igrača. Osim vanserijskog dizajna koji pruža i vizuelnu i tehničku funkcionalnost Wingo je omiljen i zbog velikog broja svojih dobitnih opcija.

Zato, pravo je vrijeme da uđeš u svijet neviđene WINGO zabave. Da bi učestvovao u trci za osvajanje fantastičnih jackpot-ova sve što je potrebno jeste da uplatite WINGO tiket sa minimalnom uplatom od 0.50 eur i igrate svoje omiljene brojeve.

Dok igrate WINGO svakog dana imate mogućnost da osvojite i “WINGO PINJATA” koja se dobija nasumično.

Ako vam se u toku igranja “Wingo” pozlati ekran znajte da su u toku “Gold runde” na kojima se najmanje duplo množi vaš dobitak. Zelena boja ekrana u toku igre je znak da je to “Back up runda” i da ukoliko niste ostvarili dobitak na tiketu ulog dobijate nazad. WINGO je stvarno pravi zavodnik, a tu činjenicu potkrepljuje i podatak da je na platformi volcanobet.me definitivno najomiljena igra ljepšeg pola.

Zato , nemojte propustiti priliku da odigrate WINGO i možda baš vi osvojite WINGO dobitak ili jedan od fantastičnih WINGO jackpot-ova.

Takođe, budite u toku sa WINGO promocijama. Uskoro nešto novo i jedinstveno!!!

Sve detalje o WINGO promociji možete naći na našoj promo stranici : promo.volcanobet.me

I to nije sve! Tako ne propustite sportsku promociju “Sportski turniri svakog četvrtka, petka i subote“ tokom juna i jula sa ukupnim dobitnim fondom od 60.000 eur, zatim „Depozit akciju“ gdje svake nedjelje i ponedjeljka imate priliku da iskoristite bonus od 50% na svaku prvu dnevnu uplatu. Dakle, jun i jul su vrijeme velikih vrelih akcija i prijatnih iznenađenja na volcanobet.me

Za sva dodatna pitanja pozovite naš korisnički servis na broj 19998 ili pišite na mail adresu podrska@volcanobet.me