Zajedno širimo olimpijsku mrežu Crne Gore - One te poziva na pokret

„Lets move“, bio je slogan ovogodišnjeg Međunarodnog olimpijskog dana. Kao Olimpijska mreža Crne Gore, kompanija One i njeni zaposleni sa svojim mališanima pridružili su se proslavi Crnogorskog olimpijskog komiteta na terenima Sportskog centra Morača, dodajući ovoga puta i pokret u realizaciju zajedničke inicijative „Uči, saznaj i pokreni se“.

24513 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One
Foto: One

Nakon serije video časova posvećenih olimpijskim vrijednostima koje su esencijalne za zdrav život djece, u kompaniji One ističu da su ponosni što su svojim učešćem doprinijeli promociji ideje da je sport namijenjen svima i da pokret kao njegova suština donosi radost u naše živote.

One
foto: One

“Danas slavimo rođendan modernih Olimpijskih igara, a ova proslava koja okuplja samo pozitivne ideje širom svijeta, uvijek je prilika da pokažemo koliko je sport vrijedan i udruženo pošaljemo poruku o tome da olimpijske vrijednosti spajaju duh i tijelo u jednu ideju. Tu ideju čine tolerancija, fer plej, prijateljstvo, zajedništvo, ali i fizička aktivnost i zdrav život“, poručio je Brano Đurović, komercijalni direktor u kompaniji One.

Brano Đurović, komercijalni direktor kompanije One
Brano Đurović, komercijalni direktor kompanije Onefoto: One

Centralna manifestacija COK-a posvećena Olimpijskom danu koji se proslavlja u svijetu još od 1947. godine, u skladu sa vrijednostima ovog datuma, spojila je i ove godine sve generacije, bez obzira na starost, pol ili sportske sposobnosti. U fokusu su sa razlogom bili najmlađi.

„Među njima su zasigurno neki novi crnogorski olimpijci koji će nas tek učiniti ponosnim, kada budemo gledali kako osvajaju atletske discipline, daju golove za našu zemlju. Zato je važno da njegujemo sport i uvijek poručujemo djeci - oprobajte se i budite istrajni!“, poručila je proslavljena sportistkinja Katarina Bulatović.

Katarina Bulatović, rukometašica
Katarina Bulatović, rukometašicafoto: One

U ideji zajedništva i benefita koje sport podrazumijeva, kompanija One ovogodišnjoj proslavi olipizma dodala je svoje ljibačastu i žutu, te u razigranoj i ferplej atmosferi organizovala sportsko takmičenje za najmlađe koji su imali priliku da dobiju poklone i osvoje smart satić iz njihove ponude.

„Najspretniji, sa još malo sportske sreće uspjeli su osvojiti poklone. Satić će, vjerujemo u to, biti veoma koristan i roditeljima djevojčice koja je bila najbolja u našoj igri, kada čuju rečenicu „Mama, stigla sam na trening“!“, sa osmjehom poručuju iz kompanije One.