Jul nikada nije bio uzbudljiviji!

Od 3. do 16. jula, samo uz Telemach na Sport Klubu pratite Vimbldon

20001 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Julske dane nikad nije bilo lakše isplanirati. Ukoliko tražite bijeg od vrućina, razonodu kod kuće u opuštenom ambijentu, sa pravom dozom adrenalina, onda je vaša adresa Sport Klub na Telemachu.

Pa, jeste li spremni za 13 dana Vimbldona? Od 3. do 16. jula mečeve sa Centralnog terena gledajte u najjačoj 4K rezoluciji uz EON box na SK 4K, dok će se svi ostali dueli emitovati na drugim Sport Klub kanalima. Ne propustite ni jedan djelić akcije uz EON i detaljne sportske statistike sa Sports Mode opcijom!

Zašto toliko volimo Vimbldon?

Jer nam uvijek pruži najbolji, prestižan, doživljaj tenisa. Očekivano, sve nas najviše interesuje koga ćemo ove godine gledati u muškom finalu.

Ono što sada znamo je da je srpski teniser Novak Đoković, sedmostruki šampion Vimbldona, postavljen za drugog nosioca na ovogodišnjem londonskom grend slemu, dok je prvi nosilac Španac Karlos Alkaras.

Đoković će na Vimbldonu pokušati da dođe do 24. grend slem titule i tako popravi sopstveni rekord. Ujedno, ako osvoji i osmu izjednačiće se sa Rodžerom Federerom na vrhu liste osvajača.

U ženskoj konkurenciji prva nositeljka je Poljakinja Iga Sfjontek, a druga Bjeloruskinja Arina Sabalenka i tu nas očekuje prava sportska drama za osvajanje titule.

Vimbldon je više od turnira

Zapravo, ovo je turnir u kojem se, više nego igdje, obraća pažnja na svaki detalj.

Da li znate da je Vimbldon jedini grend slem koji se igra na originalnoj podlozi od samog njegovog nastanka 1877?

Kad kažemo da je svaki detalj važan, onda mislimo na to da trava ne smije preći visinu od 8 milimetara, pa se zbog toga kosi svakog dana.

Igrači igraju isključivo u bijelom, a taj dress code važi i za publiku.

Još je mnogo zanimljivosti vezanih za turnir, a ako na kraju finalnog meča primijetite ananas na peharu, evo šta se krije iza te priče.

Naime, na vrhu pehara koji se predaje pobjedniku u muškoj konkurenciji nalazi se ananas. Ovo voće je nekada bilo stvar prestiža i simbol bogatstva u Velikoj Britaniji.

Duh prestiža i tradicije nikad vam nisu bili bliži. Sve što vam treba je jedan od EON paketa koji u sebi sadrže internet, televiziju i fiksnu telefoniju, a koji možete obezbijediti za samo 14.90 eura u prvih 6 mjeseci.

Više informacija potražite na sajtu telemach.me, u Telemach prodajnim mjestima ili pozivom Kontakt centra na 1800.