Ekskluzivno iz Manile svakog dana

Volcanobet na Mundobasketu

21304 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Vezuv Volcano
Foto: Vezuv Volcano

Dobro došli na @volcanobet LIVE Manila stranicu na kojoj ćemo Vas direktno sa lica mjesta, informisati o svemu šta se dešava u taboru naše reprezentacije i oko nje.

Odbrojavanje do početka dugo isčekivanog Svjetskog prvenstva u košarci koje se od 25.avgusta do 10.septembra igra u tri države na Filipinima, Indoneziji i Japanu je počelo.

Manila prijestonica Filipina je baza naše selekcije koja Mundobasket otvara utakmicom protiv Meksika, 25. avgusta u 10 časova po srednjeevropskom vremenu.

Crna Gora se nalazi u Grupi D i u prvoj fazi pored Meksika igra protiv Egipta i Litvanije. Plasman u drugu fazu osiguraće po dvije najbolje plasirane selekcije iz svih osam grupa.

Očekujete dosta materijala iz Manile, novih vijesti iz minuta u minut, biće blogova u kojima će fokus biti na našoj reprezentaciji, kao i drugim reprezentacijama, zanimljivih sadržaja, intervjua, video materijala sa treninga, “miks zone”...

Obavezno zapratite @volcanobet gdje već možete vidjeti prve video snimke sa lica mjesta i budite u toku svih zbivanja na Mundobasketu, jer Svjetsko prvenstvo u košarci je više od samog sportskog događaja – to je manifestacija strasti, talenta i želje za postizanjem vrhunskih rezultata.

I to nije sve, tokom trajanja Mundobasketa na najboljoj platformi volcanobet.me imaćete priliku da okušate sreću na novim igrama i promocijama jedinstvenim na tržištu specijalno kreiranim za Svjestko prvenstvo!