Najjača evropska rukometna liga od sada na Sport Klubu

Uz Telemach EON ili Total TV pakete

12754 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telemach
Foto: Telemach

Ljubitelji rukometa sa nestrpljenjem očekuju početak najjačeg prvenstva na tlu Evrope. Sa milionima gledalaca širom kontinenta, Bundesligu ovog avgusta navijači u Crnoj Gori mogu pratiti eksluzivno na Sport Klubu.

Rukometna Bundesliga zvanično je počela 24. avgusta i biće na programu tokom 34 nedjelje, gdje će gledaoci na Sport Klub kanalima samo uz Telemach EON ili Total TV pakete imati priliku da u svakom kolu gledaju po tri najatraktivnije utakmice u direktnim prenosima, ali i kompletan DHB kup i Superkup.

Ukoliko još uvijek niste postali Telemach korisnik, možete izabrati jedan od EON paketa po cijeni od 14,90 eura prvih 6 mjeseci ili Total TV paket po cijeni od 5,90 prvih 12 mjeseci.

Nacionalna liga koju prati cijela Evropa

Bundesliga je najjače nacionalno rukometno prvenstvo u Evropi, prema zvaničnom rangiranju EHF-a. U pitanju je liga iz koje će se dva tima takmičiti u Ligi šampiona ove sezone (Magdeburg i Kil), a iz koje su se u prošloj sezoni tri ekipe takmičile u Evropskoj ligi (Fuhse, Flensburg i Friš Gepingen).

Tim koji će sigurno privući pažnju ljubitelja rukometa u Crnoj Gori je Gumersbach koji je prošlu sezonu završio na 10. mjestu liste.

Ove sezone klub ima pojačanje, jer se timu pridružio naš reprezentativac Miloš Vujović, koji će dati doprinos još boljem pozicioniranju kluba na ukupnoj bodovnoj tabeli.

Dočekajte septembar uz uzbudljiv i dinamičan rukomet i prvenstvo koje je osvojilo srca igrača i navijača širom Evrope.

Sve dodatne informacije o najboljoj TV ponudi i internetu na prvoj 10 GIGA mreži u Crnoj Gori potražite na sajtu telemach.me, u Telemach prodajnim mjestima ili pozivom Kontakt centra na 1800.