Koledž košarka i američki fudbal ponovo na Sport Klubu

Potpisan višegodišnji ugovor sa sportskim kanalom ESPN

3918 pregleda 0 komentar(a)
Foto: United Media
Foto: United Media

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, potpisala je višegodišnji ugovor sa najvećim američkim sportskim kanalom ESPN, zahvaljujući kome će korisnici Telemach usluga na Sport Klub kanalima moći ekskluzivno da prate utakmice NCAA košarkaške i lige američkog fudbala, najbolje dokumentarne sportske emisije, kao i arhivske snimke najvećih bokserskih mečeva.

Korisnici Telemach usluga, EON i Total TV, će svake nedjelje moći da gledaju bar po pet najatraktivnijih košarkaških i utakmica američkog fudbala, kao i kompletan tzv „March Madness“, plej-of košarkaškog šampionata i sve Bowlove u završnici sezone američkog fudbala.

Oni koji još uvijek nisu postali Telemach korisnici, mogu da izaberu jedan od EON paketa po cijeni od 14,90 eura prvih 6 mjeseci ili Total TV paket po cijeni od 5,90 prvih 12 mjeseci.

Sezona američkog fudbala je počela 26. avgusta i traje do početka decembra, kada će korisnici Telemach usluga u periodu od mjesec dana moći da isprate 43 Bowl utakmice.

Košarkaška sezona traje od novembra do marta, kada je na programu popularni March Madness, plej-of sa 68 najuspješnijih univerziteta u sezoni, koji se završava Fajnal four turnirom u Glendejlu 6. i 8. aprila 2024. godine.

Samo uz Telemach gledaj Sport Klub kanale i uživaj u bogatijem sportskom sadržaju!

Sve dodatne informacije o najboljoj TV ponudi potražite na sajtu www.telemach.me, u Telemach prodajnim mjestima ili pozivom Kontakt centra na 1800.