Do kraja godine POVEĆANJE PLATA, a do tad... OVDJE SE PRIJAVITE i preuzmite odmah 50€!

Ohrabrujuće vijesti stižu!

20083 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridianbet
Foto: Meridianbet

Nedavno je odjeknula vijest da će do kraja godine doći do povećanja minimalca i da će nova zarada iznositi oko 750 eura. Novi iznos minimalca uskoro bi trebao da počne da važi, a do tada ukoliko se danas prijavite na ovom linku, odmah možete preuzeti 50€ bonusa + 10 rundi na WIN&GO – POTPUNO BESPLATNO!

O čemu je riječ?

Ono što najveći ljubitelji slot igara i sportskog klađenja oduvijek žele, Meridianbet pretvara u stvarnost. BESPLATAN BONUS DOBRODOŠLICE nalazi se na samo jedan klik od vas.

Ukoliko još uvek nemate kreiran nalog na sajtu meridianbet.me, pravi je trenutak da se REGISTRUJETE i prva doza bonusa dolazi odmah nakon toga! Na vaš korisnički nalog će biti uplaćeno fantastičnih 50€ bonusa!

Najbolja stvar od svega je što će u ovom bonusu podjednako moći da uživaju i ljubitelji slot igara, kao i sportskog klađenja.

Ali to nije sve! Za one koji žele nešto brže i uzbuđujuće, Meridianbet nudi i 10 besplatnih rundi u Win&Go igri. Ova igra kombinuje sreću i strategiju, pružajući vam priliku da osvojite velike dobitke u trenutku. Iskoristite ove besplatne runde!

Preuzmite bonus odmah OVDJE.