Luksuzna mašina čeka na vas

Samo jedan korak vas dijeli od Toyota Aygo X automobila!

13604 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridianbet
Foto: Meridianbet

Zimski period nikada nije bio tako uzbudljiv! Sportska kladionica Meridianbet, lider u svijetu online zabave, donosi vam najveću nagradnu igru ikada - "NE KOČI - OSVOJI".

Nagradna igra koja se odvija od 16. oktobra do 15. januara 2024. godine, vodi vas na putovanje puno uzbuđenja! Očekuje vas nezaboravan spoj online klađenja i zabave u kazinu, a sve što je potrebno jeste aktivan korisnički nalog i minimalni depozit od 100 €.

Ukoliko još uvijek nemate nalog, Meridianbet je pripremio poseban tretman za nove igrače. Registrujte se na meridianbet.me ili putem Meridianbet mobilne aplikacije i osigurajte sebi odličan početak: 50 € bonusa i 10 poklon rundi na Win&Go igri čekaju vas odmah nakon verifikacije naloga.

A sada se spremite za ono najbolje - glavna nagrada igre „NE KOČI – OSVOJI“ je automobil Toyota Aygo X!

Za one koji ispunjavaju uslove, ulaz u igru je veoma jednostavan. Potrebno je da budete stariji od 18 godina i imate prebivalište u Crnoj Gori, a zatim samo uplatiti minimalni depozit od 100 €. Kako biste povećali svoje šanse, dok vam svaki dodatni depozit donosi više vaučera. Imaćete priliku da osvojite od jednog do četiri vaučera, zavisno o visini uplate:

  • Uplata depozita od 100,00 € do 299,00 € - jedan vaučer
  • Uplata depozita od 300,00 € do 599,00 € - dva vaučera
  • Uplata depozita od 700,00 € do 999,00 € - tri vaučera
  • Uplata depozita od 1.000,00 € i više - četiri vaučera

Igra se sastoji od šest etapa, svaka traje 15 dana, što znači šest prilika za osvajanje virtuelnih vaučera. Što više vaučera osvojite, to su vaše šanse za osvajanje glavne nagrade veće - Toyota Aygo X.

Najbolja vijest je da su vam šanse veće nego ikada, jer svako može osvojiti do 24 vaučera za učešće u igri. Ovo znači da su vrata vašeg novog automobila širom otvorena!

Rok za učešće u ovoj nezaboravnoj igri je 15. januar 2024. godine. Rezultati će biti objavljeni na zvaničnoj promo stranici, tako da ćete biti obaviješteni o svom statusu.

Detaljna pravila promocije možete pročitati na ovom linku.

Ne propustite šansu da budete dio ove uzbudljive igre. Osvojite svoj vaučer danas i budite dio istorije! Toyota Aygo X vas čeka na putovanju vašeg života!