Dodaj gas, ne koči i osvoji Toyota Aygo X!

Da li ste dovoljno hrabri da dodate gas i ostavite sve iza sebe? "NE KOČI - OSVOJI" je najveća nagradna igra u kojoj svi želimo da učestvujemo, jer nagrada je nešto što će se zauvjek pamtiti!

13045 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridianbet
Foto: Meridianbet

Započnite svoju vožnju kroz nevjerovatno putovanje koje se odvija od 16. oktobra, pa sve do 15. januara 2024. godine. Igra u režiji sportske kladionice Meridinbet će vas ove zime provesti kroz nezaboravnu online vožnju, a sve što vam je potrebno jeste depozit od minimum 100 € i automatski ulazite u svijet uzbuđenja, online klađenja i zagarantovane kazino zabave!

Ukoliko još uvek nemate online nalog, odmah se registrujte na sajtu meridianbet.me ili putem Meridianbet mobilne aplikacija – čeka te i najbolja dobrodošlica ikada! Odmah nakon verifikacije nalog stiže savršen poklon: 50 € bonusa + 10 poklon rundi na Win&Go igri!

A, onda se spremite da uskočite u nagradnu igru koja vam može omogućiti da postanete ponosni vlasnik automobila Toyota Aygo X!

Kako funkcioniše nagradna igra „NE KOČI – OSVOJI“?

Ako ste stariji od 18 godina i imate prebivalište u Crnoj Gori, ne čekajte! Registrujte vaš nalog na meridianbet.me ili se jednostavno prijavite ako ga već imate. Depozitom od 100 € ulazite u igru i dobijate jedinstveni kod za svoje mjesto u ovom nezaboravnom takmičenju.

Ukoliko se odlučite da uplatite i veći iznos depozita, to će vam potencijalno obezbijediti i veći broj vaučera, a to onda znači da su šanse da osvojite automobil – još veće!

Naime, ova nagradna igra se sastoji od šest etapa, svaka traje 15 dana i nudi vam šest prilika za osvajanje virtuelnih vaučera.

Osvojite jedinstveni kod za učešće u igri na sledeći način:

  • Uplata depozita od 100,00 € do 299,00 € - jedan vaučer
  • Uplata depozita od 300,00 € do 599,00 € - dva vaučera
  • Uplata depozita od 700,00 € do 999,00 € - tri vaučera
  • Uplata depozita od 1.000,00 € i više - četiri vaučera

Rok za učešće u ovoj igri je 15. januar, dok će rezultati biti objavljeni na zvaničnoj promo stranici.

Maksimalno možete osvojiti 24 vaučera za učešće u igri, što znači da su vaše šanse za osvajanje ovog luksuznog čuda, Toyota Aygo X, veće nego ikada. I što više depozita uplatite, to više vaučera osvajate. Ovdje ne važi "manje je više", jer više vaučera donosi veću šansu za osvajanje ove prelijepe mašine!

Kad mislimo na glavnu nagradu - automobil, to nije samo bilo koji automobil. Toyota Aygo X ima moć da vam donese vrhunsko iskustvo vožnje. Ova nagrada ne može se porediti sa novcem - to je prilika da doživite luksuz i brzinu na svoj način!

Pripremite se za vožnju svog života i osvojite svoj vaučer danas. Budite dio ove nevjerovatne nagradne igre i postanite srećni dobitnik - Toyota Aygo X vas čeka!