​​Opština Bar dodjeljuje godišnja priznanja iz oblasti sporta

Priznanja se dodjeljuju u kategorijama: najbolji sportista, najbolji perspektivni sportista, sportska ekipa godine, sportski radnik godine i trener godine

1302 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Opština Bar raspisala je javni poziv za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta za 2023. godinu u kategorijama: najbolji sportista, najbolji perspektivni sportista, sportska ekipa godine, sportski radnik godine i trener godine.

Pozvali su sve sportske organizacije – sportski klubovi, školska ili studentska sportska društva, sportsko-rekreativna društva i sportske organizacije lica sa invaliditetom registrovane na teritoriji opštine Bar da dostave svoje obrazložene predloge za dodjelu tih godišnjih priznanja.

"Predloženi sportisti, sportski radnici, treneri i sportske organizacije trebaju imati zapažene rezultate u godini za koju se priznanja dodjeljuju, te moraju ispuniti uslov učešća odnosno takmičenja u najmanje jednoj cijeloj sportskoj sezoni", saopštila je Opština.

Za izbor perspektivnog sportiste Bara mogu biti predloženi sportisti uzrasta od 14 do 18 godina, a koji već nisu bili nosioci ovog priznanja.

Predlozi se podnose u pisanoj formi na Građanskom birou Opštine Bar, sa naznakom: Sekretarijat za sport i mlade - Komisiji za dodjelu godišnjih priznanja iz oblasti sporta za 2023.godinu, u roku od osam dana od dana raspisivanja javnog poziva.

Dodatne informacije o svim pitanjima od značaja za prijavljivanja po javnom pozivu mogu se dobiti svakog radnog dana od 08:30 do 14 sati, u Sekretarijatu za sport i mlade, kancelarija broj 203 iii na telefon broj 030/301-483. Javni poziv i obrasci za upućivanje predloga dostupni su na zvaničnoj internet stranici Opštine Bar.

Bonus video: