NE KOČI, OSVOJI: Meridian proglasio srećnog dobitnika – Toyota Aygo X ide u Herceg Novi!

Nagradna igra „Ne koči, osvoji“ završena je 15. januara pa je Meridian danas proglasio srećnog dobitnika koji će dobiti ključeve od Toyote Aygo X.

4569 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridianbet
Foto: Meridianbet

Duško S. Iz Herceg Novog je imao najviše sreće prilikom virtuelnog izvlačenja koje se danas u podne održalo u prostorijama Meridianbet-a, a mogli ste da ga pratite i preko Live-a na Instagram profilu meridianbet.me.

„Ne koči, osvoji“ je počela 15. oktobra, a bila je koncipirana da se kroz sakupljanje virtualnih vaučera kroz šest etapa dođe do nove Toyote.

Podsjetimo, za priklupljanje virtualnog vaučera bila je potrebno da uplatite depozit u minimalnoj vrijednosti od 100 eura, a broj osvojenih vaučera zavisio je od iznosa uplaćenog depozita gdje je svaki od njih imao jedinstveni kod.

Nagradna igra se sastojala od šest etapa (perioda) koje su trajale po 15 dana, a igrači su za to vrijeme dobijali obavještenje o broju osvojenih vaučera preko email-a i sms-a.

Put do Toyote Aygo x bio je dug ali će naš srećni dobitnik iz Herceg Novog sada imati priliku da pređe veliki broj kilometara sa novim automobilom.

Velikom broju učesnika želimo više sreće u nastavku sa Meridianom, jer možda neka od naših narednih nagrada završi u vašim rukama.