Pogriješili smo!

Kladionica priznaje grešku.

42229 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Soccerbet
Foto: Soccerbet

Prije 3 mjeseca napravili smo promociju za sve nove korisnike za koju smo mislili da nudi najbolje uslove korisnicima. Da bi je što bolje predstavili igračima izabrali smo provokativan NASLOV. Nismo ni slutili da će to izazvati poplavu sličnih objava i tekstva, naizgled savršeno jednostavnih promocija, darivanja bez ikakvog usloljavanja. Senzacionalistički naslovi banalizovali su koncept igara na sreću, stavili u drugi plan odgovornost prema igračima i našli put do velikog broja korisnika.

Podržavamo oglašavanje tako što će se isticati dobre strane, ali izričito smo protiv dovođenja igrača u zabludu.

Naročito se protivimo plasiranju reklama maloljetnim licima i tražimo da se u svakoj reklami vidi da je reklama namijenjena isključivo punoljetnim licima. Odgovornost priređivača je na tome da jasno i savjesno prezentuju svoje ponude, ali i da ukažu na potencijalne prijetnje. Iz tog razloga apelujemo na izbjegavanje korišćenja manipulativnih tehnika i konkretnije informisanje o samim promocijama.

Soccerbet jasno ističe sve informacije o odgovornom klađenju uključujući: implementaciju zaštitnih mjera, edukaciju osoblja, prepoznavanje problema i pružanju eventualne pomoći onima kojima je to potrebno.

Iz Soccerbeta upućuju neobičan zahtjev: umjesto tek još jedne promocije za privlačenje i zadržavanje igrača na platformama za klađenje, pozivaju konkurente priređivače na savjesnije oglašavanje i promovisanje ponuda potencijalnim igračima.

Igre na sreću mogu da izazovu zavisnost. To je vid zabave, nikako način života. Ukoliko previše vremena i novca trošiš na klađenje, zanemarujući druge obaveze – potraži pomoć!

Pozivamo sve koji su saglasni da podijele tekst i priključe se apelu.