Još jedan korak do sna, za našu Budućnost, zajedno večeras

Budućnost je sinoć savladala Crvenu zvezdu i povela 2-1 u finalnoj seriji. Večeras od 21 sat ima meč loptu za istorijsku titilu
129 pregleda 16 komentar(a)
Budućnost Crvena zvezda, Foto: Savo Prelević
Budućnost Crvena zvezda, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 14.04.2018. 10:10h

Sinoćnji meč u Morači pokazao je da su "Podgorica i Crna Gora kadri da organizuju košarkašku priredbu koja ni po čemu ne zaostaje za prestižnim evropskim gradovima", navodi se u saopštenju Budućnost Volija, koje je potpisao predsjednik Dragan Bokan.

Budućnost je sinoć savladala Crvenu zvezdu i povela 2-1 u finalnoj seriji. Večeras od 21 sat ima meč loptu za istorijsku titilu.

"Od sinoć je KK Budućnost Voli na korak bliže ostvarenju velikog sna. U susret utakmici od koje mnogo očekujemo, duboko smo svjesni veličine dosadašnjeg uspjeha", navodi se u saopštenju, uz posebnu zahvalnost navijačima.

"Ponosni smo na to što na utakmici koja je proglašena događajem velikog rizika nije pao ni jedan upaljač na parket, što se nije desio ni jedan incident koji bi bacio sjenku na sinoćnu nezaboravnu atmosferu. Ovom prilikom se zahvaljujemo i pripadnicima bezbjednosnih službi, posebno policiji, obezbjeđenju Securitas, svima koji su učestvovali u organizaciji sinoćnje utakmice, našim Varvarima i njihovim vođama, podsjećajući da sve nas večeras čeka još veća odgovornost i obaveza", stoji u saopštenju.

"Večeras se očekuje od KK Budućnost Voli i svih nas da u velikom stilu pokažemo još više, šta Podgorica i Crna Gora mogu, ko smo i odakle smo, pred licem regiona, Evrope i košarkaške javnosti koja će nas pomno pratiti. Siguran sam da smo dorasli izazovu, pokažimo to i večeras. Naša Budućnost nas je sve okupila i učinila ponosnim. Uspjeh smo ostvarili, ostao je još jedan korak do sna, za našu Budućnost, zajedno večeras", stoji u saopštenju.

Bonus video: