Pavićević: Budućnost je i dalje favorit za titulu

"Igraćemo i dalje punom snagom i pokušaćemo da budemo jači od pehova, jer se poslije Vranješa povrijedio i Rejli-Ros", kazao je 60-godišnji stručnjak.
65 pregleda 4 komentar(a)
Mihailo Pavićević, Foto: Aba-liga.com
Mihailo Pavićević, Foto: Aba-liga.com
Ažurirano: 26.05.2018. 20:09h

Nakon pobjede u drugom meču finala plej-ofa (93:85), košarkaši Mornara su pred istorijskom titulom, jer vode 2:0 protiv Budućnosti.

Trener Barana Mihailo Pavićević, međutim, i dalje tvrdi da je Budućnost bliža šampionskom peharu.

"Ništa još nije riješeno, Budućnost je i dalje favorit za titulu. Istina, ne toliki kao kad je počelo finale plej-ofa. Igraćemo i dalje punom snagom i pokušaćemo da budemo jači od pehova, jer se poslije Vranješa povrijedio i Rejli-Ros. Vidjećemo kakve je prirode njegova povreda", kazao je 60-godišnji stručnjak.

Pavićević je kasnije okupljenim prijateljima rekao da ima i lični peh. Naime, navikao je da priprema taktiku pred svaku utakmicu radeći u bašti, a pošto je sjutra Trojičin dan i crveno slovo u kalendaru, moraće da se za naredni meč odrekne te svoje navike.

Večerašnja utakmica je bila i humanitarnog karaktera. Kako je saopšteno iz Mornara, za liječenje male Maše Baošić iz Sutomora prikupljeno je 6.500 eura. Cijena ulaznice bila je dva eura, a po hiljadu karata otkupili su Nikola Vučević i Đorđije Pavićević, 750 DPS i 500 Luka Bar.

Bonus video: