Lovćen dočekuje Helios, Sutjeska gost Rogaške

105 pregleda 0 komentar(a)
Modrag Kadija, KK Lovćen, Foto: Milan Šapurić
Modrag Kadija, KK Lovćen, Foto: Milan Šapurić
Ažurirano: 07.11.2018. 11:43h

Košarkaši Lovćena ugostiće večeras (18 sati) slovenački Helios u utakmici 7. kola ABA2 lige.

“Poslije dobre igre protiv Primorske i veoma tijesnog poraza očekujem da na svom terenu ponovimo takvu igru, i zabilježimo pobjedu protiv ekipe Heliosa koja je po kvalitetu u našem rangu", rekao je trener Lovćena Miodrag Kadija.

Lovćen i Helios imaju po dvije pobjede u prvih šest kola.

“Pred nama je utakmica protiv Heliosa koji ima isti skor kao i mi. Imamo jedan mini ciklus od dvije utakmice pred domaćom publikom u koje ulazimo sa željom da što bolje odigramo i naravno dođemo do trijumfa. Mislim da je ekipa u podizanju forme i nadam se da ćemo to pokazati na terenu u srijedu veče. Ekipa Heliosa ima nekoliko iskusnih igrača koji su igrali ABA 1 takmičenje. S toga, očekujem jednu kvalitetnu utakmicu i ako budemo dali svoj maksimum na terenu, uvjeren sam da pobeda neće izostati", rekao je košarkaš Lovćena Radenko Pilčević.

Sutjeska večeras od 19 sati igra u gostima protiv slovenačke Rogaške.

"Na ovo gostovanje idemo potpuno rasterećeni. Nakon tri vezana trijumfa( u regionalnom i domaćem takmičenju), raspoloženi i puni elana prihvatamo sve predstojeće izazove. Vjerujem u svoje igrače i ako kvalitet koji imaju dođe do izražaja, sa pravom se možemo nadati još jednom podvigu", rekao je trener Sutjeske Zoran Glomazić.

Sutjeska ima skor 4-2, a Rogaška 2-4.

"Očekujem veoma zahtjevnu utakmicu jer igramo protiv kvalitetnog protivnika. Ono što mogu obećati u ime svih je, da ćemo dati svoj maksimum i pokušati da upišemo dva boda, kako bi se još više približili ekipama koje "gazduju" ABA2 družinom"", rekao je igrač Sutjeske Ilija Goranović.

Bonus video: