U nedjelju veliko finale “Jugopetrol EKO mini odbojke”

Svečanost na podgoričkom trku uveličaće naši reprezentativci, kapiteni muške i ženske selekcije Vojin Ćaćić i Tanja Bokan, zatim proslavljeni crnogorski trener Veselin Vuković, prvi selektor Crne Gore u nezavisnoj državi, a svoje prisustvo potvrdili su ministar sporta Nikola Janović...
105 pregleda 0 komentar(a)
Jugopetrol EKO mini odbojka, Foto: Filip Roganović
Jugopetrol EKO mini odbojka, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 02.06.2018. 14:27h

Završnica treće sezone “Jugopetrol EKO mini odbojke” održaće se u nedjelju, sa početkom u 10.30 sati, na Trgu Nezavisnosti u Podgorici, saopšteno je iz Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Veliko finale ovog takmičenja biće upriličena na otvorenom u sve tri kategorije: za djevojčice 2005/2006. godište, djevojčice 2007/2008. i dječake 2005/2006.

"To je projekat Odbojkaškog saveza Crne Gore za djecu uzrasta 9 do 12 godina, koji se organizuje uspješno treću sezonu zaredom, uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol AD i podršku Ministarstva sporta Crne Gore. Ove sezone prijavljene su 44 ekipe, a u kojima je nastupalo 500 djece iz cijele Crne Gore. Tokom ligaškog dijela takmičenja, odigrano je ukupno 258 utakmica u svim kategorijama", saopšteno je iz OSCG.

U “Jugopetrol EKO mini odbojci” učestvovali su klubovi Albatros, Akademija, Bar volley, Budućnost Capital Plaza, Budućnost Bemax, Ivangrad 2011, Mediteran, Mladost, Morača, Mrkojevići, Nikšić, Gorštak, Top volley i Ulcinj.

Finalne utakmice počinju u 17.30 sati, a svečana podjela medalja (dobiće ih svaki učesnik lige) i pehara je odmah nakon toga.

Kako su saopštili iz OSCG, svečanost na podgoričkom trku uveličaće naši reprezentativci, kapiteni muške i ženske selekcije Vojin Ćaćić i Tanja Bokan, zatim proslavljeni crnogorski trener Veselin Vuković, prvi selektor Crne Gore u nezavisnoj državi, a svoje prisustvo potvrdili su ministar sporta Nikola Janović i Antonis Semelides, izvršni direktor kompanije Jugopetrol.

Vuković, inače predsjednik trenerske komisije OSCG će zajedno sa Cvetkom Pajkovićem, predsjednikom OSCG, uručiti zlatne medalje svakom djetetu koje je učestvovalo ligi u ovoj sezoni.

Bonus video: