Uništavaš košarku, beskorisni čovječe: Najjači napad iz Atine na Evroligu

"Na ovaj način degradiraš košarku, beskorisni čovječe. Kao što sam već rekao, bez obzira na konačan ishod onoga što radimo na terenu, ukoliko ne dođe do radikalnih promjena u takmičenju i među ljudima koji njime rukovode, napustićemo ovu 'cirkus ligu' na kraju sezone", dodao je Janakopulos
72 pregleda 0 komentar(a)
janakopulos, Foto: Protothema.gr
janakopulos, Foto: Protothema.gr
Ažurirano: 26.04.2018. 09:31h

Košarkaši Panatinaikosa poraženi su sinoć u Madridu u trećoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Evrolige, pa će Real u petak imati meč loptu za plasman na fajnal-for.

Drugi poraz u seriji pokrenuo je novu lavinu iz Atine, a vlasnik kluba Dimitris Janakopulos ponovo, i nikad jače, osuo paljbu po čelnicima elitnog klupskog takmičenja.

"Cijela Evropa vidi da se takmičenje ne odvija na parketu. Svako ko u to ne vjeruje nakon sinoćnje utakmice ili je glup ili 'ufiksan'. Španski poslenik sa malim naočarima napravio je od svog takmičenja svoj posjed", napisao je Janakopulos ba društvenim mrežama.

"Na ovaj način degradiraš košarku, beskorisni čovječe", obratio se Janakopulos Đordiju Bertomeuu, prvom čovjeku Evrolige.

"Kao što sam već rekao, bez obzira na konačan ishod onoga što radimo na terenu, ukoliko ne dođe do radikalnih promjena u takmičenju i među ljudima koji njime rukovode, napustićemo ovu 'cirkus ligu' na kraju sezone", dodao je Janakopulos.

On je prozvao i Real, zatraživši da pokaže veličinu saopštenjem u kojem bi poslao poruku da ne želi da pobjeđuje uz pomoć sudija.

Rat na relaciji Panatinaikos - Evroliga traje već dvije sezone, a Janakopulos je najavio da će njegov klub od naredne sezone igrati u FIBA takmičenjima iako ima višegodišnji ugovor sa Evroligom.

Bonus video: