Mornar: Pavićević je naš trener, sa njim niko nije razgovarao

"Mihailo Pavićević je trener Mornara i član kluba koji je ostvario istorijski uspjeh u ABA ligi. Ni sa njim, ni sa klubom niko nije obavio bilo kakav razgovor na temu eventualnog odlaska iz Bara i preuzimanja neke druge ekipe", stoji u saopštenju KK Mornar
137 pregleda 2 komentar(a)
mihailo pavićević, Foto: Mornar/Media Pro
mihailo pavićević, Foto: Mornar/Media Pro
Ažurirano: 26.04.2018. 10:13h

Košarkaški klub Mornar demantovao je informacije da bi trener tog kluba Mihailo Pavićević mogao da preuzme Crvenu zvezdu.

Danas se pojavila vijest da je Pavićević kandidat da zamijeni Dušana Alimpijevića i završi sezonu na klupi "crveno-bijelih".

"U našem klubu se, ovih dana, jedino razmišlja o završetku sezone i stvaranju još kvalitetnijeg tima za iduću, izuzetno zahtjevnu sezonu. Gledamo isključivo u svoje dvorište, bilo kakvim kalkulacijama se ne bavimo, jer imamo dosta posla da odradimo u narednih mjesec dana", navodi se u saopštenju barskog kluba.

"Mihailo Pavićević je trener Mornara i član kluba koji je ostvario istorijski uspjeh u ABA ligi. Ni sa njim, ni sa klubom niko nije obavio bilo kakav razgovor na temu eventualnog odlaska iz Bara i preuzimanja neke druge ekipe", stoji u saopštenju KK Mornar.

Bonus video: