Omladinci ponovo izgubili od Mađarske

Rezultat i kretanja rezultata isti su kao u prvom meču - Mađari su poveli, Crna Gora izjednačila, a onda u finišu primila još jedan gol
0 komentar(a)
Omladinci, Foto: FSCG
Omladinci, Foto: FSCG
Ažurirano: 01.11.2018. 17:55h

Omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je drugi put od Mađarske u tri dana, drugi put istim rezultatom - gosti su na "DG areni" u Lješkopolju opet slavili sa 2:1.

I rezultat se kretao kao u prošlom meču - Mađari su poveli, izabranici Milorada Pekovića su izjednačili, ali su ponovo u finišu primili gol.

"Mađarska je u ova dva meča pokazala da je trenutno kvalitetniji rival, a nama ostaje da u narednom periodu vrijedno radimo na ispravljanju grešaka koje pravimo", kazao je Peković za sajt FSCG.

Mađadi su poveli golom Alena Škribeka u 41. minutu, izjednačio je Mirko Milikić u 60, bi pobjedu gostima donio Krištof Tot-Gabor u 77.

Za Crnu Goru su igrali Crna Gora Nikola Pejović, Matija Drinčić, Mirko Milikić, Milan Vukotić (od 46. Marko Šimun), Ivan Vukčević (od 62. Luka Todorović), Petar Vukčević, Ognjen Gašević, Novak Vuković (od 81. Abdel Osmanović), Kenan Nikočević (od 81. Nemanja Šunjević), Andrija Krivokapić (od 46. Andrej Cvijović) i Mijat Lambulić (od 33. Matija Račić).

Bonus video: