Marota: Želimo Hamesa, Draksler propustio priliku

0 komentar(a)
Hames Rodriges, Foto: As.com
Hames Rodriges, Foto: As.com
Ažurirano: 22.12.2016. 13:42h

Generalni menadžer Juventusa Đuzepe-Bepe Marota rekao je da bi klub mogao da pošalje ponudu za fudbalera Real Madrida Hamesa Rodrigesa, ali da ne namjerava da dovede Julijana Drakslera iz Volfsburga.

Rodriges je prošlog vikenda rekao da bi mogao da napusti klub zbog male minutaže kod trenera Zinedina Zidana, a zbog toga ga je kritikovao kapiten Serhio Ramos.

"Sve zavisi od toga šta uradimo u prelaznom roku. Moramo da poštujemo stanje u klubu, ali Juvenuts želi da bude među najboljima na svijetu i to će uvijek biti naš cilj. Prije četiri ili pet godina sigurno ne bismo sebi mogli da dozvolimo da potrošimo onoliko koliko smo potrošili na (Gonzala) Iguaina ili (Miralema) Pjanića, ali sada možemo", rekao je Marota za Gazetu delo Sport.

On je dodao da je potencijal kluba skočio zahvaljujući odličnom poslu koji obavlja predsjednik Andrea Anjeli.

"To znači da možemo sebi da dozvolimo velike investicije u sportski dio, a svakako tim putem želimo da nastavimo", naveo je Marota.

Mediji su spekulisali da je Juventus zainteresovan i za Julijana Drakslera iz Volfsburga, iako je fudbaler prije 18 meseci odbio ponudu torinskog kluba.

"Nemoguće je da Draksler dođe u Juventus, pošto nam je mnogo zasmetalo kada nas je odbio. Ako jednom odbiješ priliku, Juventus će potražiti nekog drugog", rekao je Marota.

On je dodao da je klub blizu potpisivanja ugovora sa Matijom Kaldarom iz Atalante, ali da bi on u Juventus prešao tek 2018. godine.

Fudbaler Zenita Aksel Vitsel mogao bi da pređe u Juventus kada mu na kraju sezone istekne ugovor sa ruskim klubom, a Marota je nagovijestio da su crno-bijeli zainteresovani za Stivena Nzonzija iz Sevilje.

"Imamo dobar odnos sa Seviljom i raspitaćemo se. Ako bi se investicija pravila na dugoročnom planu, bilo bi pogrešno da ne iskoristimo priliku", naveo je Marota.

Poslije 17 kola u Seriji A Juventus je prvi na tabeli sa 42 boda, sedam više od drugoplasirane Rome

Bonus video: