Pioli o Jovetiću: Kod mene igraju samo spremni

Jovetić je na izlaznim vratima iz Intera i gotovo je sigurno da će u januaru napustiti "Đuzepe Meacu".
4 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: YouTube
Stevan Jovetić, Foto: YouTube
Ažurirano: 20.12.2016. 09:38h

Trener Intera Stefano Pioli dao je opširan intervjuu "Gazeti delo sport" u kojem se samo u jednoj rečenici dotakao slučaja vezanog za crnogorskog reprezentativca Stevana Jovetića.

"Šta je puklo? Nije ništa puklo, samo su se u razgovoru licem u lice dogodila neka mimoilaženja. Kod mene igraju samo spremni fudbaleri, spremni u svakom smislu", kazao je Pioli.

Jovetić je na izlaznim vratima iz Intera i gotovo je sigurno da će u januaru napustiti "Đuzepe Meacu".

Stvari koje su se "kuvale" od početka sezone definitivno su kulminirale ovog vikenda.

Italijanski mediji pišu da je Jovetić u subotu napustio trening kamp zalupivši vrata za sobom, čime je jasno pokazao kako je doživio odluku trenera Piola da ne bude u timu protiv Sasuola. Dan kasnije, u Ređo Emiliji, 27-godišnji fudbaler nije bio ni među 11 fudbalera na klupi za rezerve.

Ulje na vatru dolila je i izjava Jovetićevog menadžera Faljija Ramadanija, koji je optužio Inter za "neprofesionalnost", te dodao da "igrači sastavlaju tim".

"Gazeta" nije imala dilemu da je mislio na argentinskog napadača Maura Ikardija, sa kojim Jovetić očigledno nije baš u harmoničnim odnosima.

Kako god, nastavak saradnje Jovetića i Intera nakon dešavanja proteklog vikenda biće "nemoguća misija".

Povratak u bivši klub Fiorentinu, ili kod bivšeg trenera Ćezarea Prandelija koji sada vodi Valensiju, trenutno su najrealnije opcije.

Spominjao se i odlazak u Kinu, ali Jo-Jo želi da se još dokazuje u Evropi.

Slijedi januarski prelazni rok...

Pioli, s druge strane, "lebdi u vazduhu" nakon trijumfa protiv Sasuola i druge vezane pobjede, pa je u intervjuu "Gazeti" najavio juriš na 3. mjesto i plasman u Ligu šampiona.

Inter je trenutno sedmi na tabeli.

Bonus video: