Noć kada su Bombonjera i njen omiljeni sin plakali

Kada je izašao sa terena u 89. minutu, plakali su svi - Teves, saigrači, stručni štab, uprava i navijači, a jedan se čak spustio do terena i na koljenima molio idola da ostane
0 komentar(a)
Karlos Teves
Karlos Teves
Ažurirano: 19.12.2016. 12:01h

Odbio je milione i raskinuo ugovor sa Juventusom, zahvalio se Dijegu Simeoneu na pozivu da pređe u Atletiko Madrid. Sve je to uradio zbog želje da završi karijeru u Boka juniorsu.

Vratio se ljeta prošle godine, ali je nakon 18 mjeseci Karlos Teves opet napustio svoj omiljeni klub. Ne da bi završio karijeru, već da bi otišao u kinesku Šangaj Šenhuu, gdje će postati najplaćeniji igrač svijeta.

Apač ne odlazi samo zbog novca, već i zato što nije mogao da trpi pritisak medija i zbog problema u kojima se nalazi Boka.

Oprostio se u noći između nedjelje i ponedjeljka, kada je kao kapiten predvodio ekipu u pobjedi nad Kolonom (4:1).

Kada je izašao sa terena u 89. minutu, plakali su svi - Teves, saigrači, stručni štab, uprava i navijači, a jedan se čak spustio do terena i na koljenima molio idola da ostane.

Karlitov put se, međutim, ne mijenja. Ide u Kinu, za 84 miliona dolara za dvije godine.

Teves se vratio u Boku jer je vjerovao da će joj pomoći da ima bolje kontakte sa evropskim klubovima, ali ga je predsjednik skrajnuo. To su iskoristili Kinezi i učinili ga ubjedljivo najplaćenijim igračem na svijetu.

Bonus video: