Nojer: Ovo nije Bajern

Izvanredni golman nikako ne može da razumije lošu partiju svojih saigrača, pa je poslije meča 15. kola, koji su Bavarci dobili jedva 1:0, javno rekao da mu ne sviđa ono što je vidio
0 komentar(a)
Manuel Nojer, Foto: Reuters
Manuel Nojer, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.12.2016. 09:29h

Bajern ne igra dobro, jedva je pobijedio na gostovanju Darmštatu, što je iznerviralo Manuela Nojera.

Izvanredni golman nikako ne može da razumije lošu partiju svojih saigrača, pa je poslije meča 15. kola, koji su Bavarci dobili jedva 1:0, javno rekao da mu ne sviđa ono što je vidio.

„Laknulo nam je. Uzeli smo tri važna boda. Mada, na osnovu onoga kako smo igrali u prvom poluvremenu - ovo nije Bajern! Nije bilo brzine, tečnosti i pasa u našoj igri”, zabrinuto je govorio Nojer poslije utakmice odlučene fantastičnim golom Daglasa Koste.

Na taj način je ekipa Karla Anćelotija održala korak sa RB Lajpcigom. Oba tima imaju po 36 bodova na vrhu tabele, a za srijedu u 20 časova na „Alijanc areni” je zakazan njihov međusobni duel, koji direktno odlučuje o zvanju jesenjeg prvaka Njemačke.

Iako je novajlija u eliti oduševio fudbalski svijet načinom igre, Nojer djeluje smireno, kao da ne želi da projektu Ditriha Matešica poklanja previše pažnje.

„Lajpcig je zasluženo na vrhu, ali ne vjerujem da će uspeti da u naredne tri ili četiri sezone ostvari ono što je Borusija iz Dortmunda radila kad je prevazišla krizu. Lajpcig igra pošteno, ali ipak je Borusija naš glavni rival”, ocijenio je najbolji golman planete.

Bonus video: