Lalatović napustio Vojvodinu, ali tvrdi da ne mijenja Grofa u Zvezdi

57 pregleda 0 komentar(a)
Nenad Lalatović, Foto: FK Vojvodina
Nenad Lalatović, Foto: FK Vojvodina
Ažurirano: 16.12.2016. 16:43h

Fudbalski trener Nenad Lalatović otišao je danas iz novosadske Vojvodine, rekavši da nema više snage da radi u uslovima kakvi su sada.

"Radili smo 13 mjeseci, ostvarili smo sjajne rezultate, a ja sam promijenio jednu, pa drugu upravu. Neki igrači su pustili mjenice, usljediće vjerovatno blokada. Ne znam šta više da kažem igračima za to, a otišli su na odmor bez plate. Ovih 13 mjeseci su mi možda i najljepši od kad sam trener. Htio sam da ostanem, ali ako klub nema rješenje, moram da mislim na sebe", rekao je Lalatović agenciji Beta.

Vojvodina je polusezonu završila na trećem mjestu tabele, ali je klub pred posljednju utakmicu polusezone ostao bez uprave.

"Ne postoji uprava, došlo je do razlaza sa navijačima. Ja sam ostao dugih 13 mjeseci, ne znam da li je iko posljednjih godina toliko dugo bio trener Vojvodine. Hvala igračima, bila je čast i privilegija da radim sa njima. Sav uspjeh koji smo postigli je njihova zasluga. A radili smo u teškim uslovima, promijenili smo 12-13 igrača... Htio sam, ali ne mogu psihički da izdržim ponovo sve to", rekao je Lalatović.

Mediji i navijači su nagađali da će se Lalatović vratiti u Zvezdu ako se desi da ode Miodrag Božović, o čemu se takođe mnogo spekulisalo u javnosti.

"Svi shvataju pogrešno šta sam govorio. Ja kad sam pomenuo nekoga, nisam to uradio da bih se povezivao sa Zvezdom, nego sam govorio šta osjećam. Ne treba mene niko da vraća u Zvezdu ako me navijači i ona ne žele. Ako me budu željeli, zvaće me", rekao je Lalatović.

On je naglasio da to ne znači da će zamijeniti Božovića.

"Za mene je Grof' Božović najbolji trener u Srbiji! Želim mu da ostane do ljeta i osvoji titulu sa Zvezdom, zaslužio je to", rekao je Lalatović.

On je kazao da nema nikakve planove za dalje.

"Sada će ljudi znati da sam slobodan. Nažalost, jer mi je jako žao i htio sam da ostanem, pa će se javiti valjda neko. Možda sam zaslužio", rekao je Lalatović.

Bonus video: