Sturaro u Juventusu do 2021.

0 komentar(a)
Stefano Sturaro, Foto: Reuters
Stefano Sturaro, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.12.2016. 16:57h

Fudbalski klub Juventus produžio je danas ugovor sa Stefanom Sturarom do 2021. godine.

Juventus je u saopštenju veoma pohvalno govorio o ovom 23-godišnjem veznom fudbaleru, za koga je navedeno da se očekuje da postane jedan od najznačajnijih italijanskih igrača u narednom periodu.

"Sturaro se do sada pokazao kao savršena zamjena, fudbaler koji je sa klupe davao neizmjeran doprinos i tako doživio neke od najradosnijih trenutaka, poput utakmica sa Bajern Minhenom i Real Madridom u Ligi šampiona", piše u saopštenju Juventusa.

Sturaro je u Juventus došao 2014. godine iz Đenove i za torinski klub je igrao na 43 utakmice, uz tri data gola. Postao je i reprezentativac Italije, a za nacionalni tim je nastupio četiri puta.

Takođe, novi ugovor bi uskoro mogao da potpiše i argentinski napadač Paulo Dibala, koji je rekao da ima namjeru da "dugo" ostane u Juventusu.

"Srećan sam ovdje i želim da budem dio Juventusa još dugo vremena", rekao je italijanskim medijima Dibala, koga ugovor veže do ljeta 2020. godine.

Dibala je u Juventus došao prije godinu i po, a dobrim igrama je privukao pažnju najvećih klubova, poput Barselone. On je za torinski klub na 59 utakmica dao 27 golova.

Bonus video: