Sada je i Galjardo na meti Atletika

Vijest da je i Galjardo u krugu potencijalnih kandidata je objavio argentinski Foks sport i navodi da je legendarni fudbaler Rivera u ovom trenutku želi većina u upravi Atletika
0 komentar(a)
Marselo Galjardo, Foto: Reuters
Marselo Galjardo, Foto: Reuters
Ažurirano: 13.12.2016. 17:45h

Atletiko Madrid sve više razmišlja o nasljedniku Dijega Simeonea kojem za godinu i po ističe ugovor i gotovo je izvjesno da ga neće produžiti.

Prije nekoliko dana se pojavila informacija da bi Ćola u Madridu mogao da zamijeni menadžer Totenhema Maurisio Poketino, a sada se pominje i ime Marsela Galjarda, trenera River Plate.

Vijest da je i Galjardo u krugu potencijalnih kandidata je objavio argentinski Foks sport i navodi da je legendarni fudbaler Rivera u ovom trenutku želja većine u upravi Atletika.

Argentinci pišu o Galjardu, Španci i Englezi o Poketinu, a kandidata imaju i Portugalci koji ističu da šansu da preuzme "kolćonerose" ima i sadašnji trener Sportinga Žorž Žezus.

Simeone je ljetos skratio ugovor koji je prvobitno bio na snazi do 2020, a navodno nije isključeno ni da napusti Atletiko na kraju ove sezone...

Bonus video: