NIJE U KONTEOVIM PLANOVIMA

Teri odlazi iz Čelsija na kraju sezone

Teri iz mlađih kategorija došao u prvi tim Čelsija 1998. godine, odigrao je 710 utakmica i postigao 66 golova, a osvojio je četiri titule Premijer lige, Ligu šampiona, Ligu Evrope, pet FA kupova, tri Liga kupa i dva Komjuniti šilda
0 komentar(a)
Džon Teri, Foto: Beta/AP
Džon Teri, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 07.02.2019. 18:22h

Londonski Čelsi neće ponuditi novi ugovor Džonu Teriju, pa će iskusni 36-godišnji defanzivac na kraju sezone napustiti voljeni klub poslije 22 godine.

Teri je odbio da u januaru promjeni sredinu, iako je dobio bogatu ponudu Šangaj Šenhue, jer hoće da se od dresa Čelsija oprosti sa titulom Premijer lige.

Engleski Tajms piše da menadžer Antonio Konte nema Terija u planovima i da mu je već saopštio da igra posljednju sezonu na Stamford bridžu.

Slična situacija oko Terijevog ugovora bila je i prošle godine, čak je engleski fudbaler saopštio da odlazi, ali su se stvari preokrenule i dobio je novu jednogodišnju saradnju.

Teri iz mlađih kategorija došao u prvi tim Čelsija 1998. godine, odigrao je 710 utakmica i postigao 66 golova, a osvojio je četiri titule Premijer lige, Ligu šampiona, Ligu Evrope, pet FA kupova, tri Liga kupa i dva Komjuniti šilda.

Ipak, došlo je vrijeme za rastanak jer je Teri ove sezone odigrao samo sedam mečeva u svim takmičenjima, pošto Konte prednost daje Geriju Kejhilu, Davidu Luizu i Cezaru Aspilikueti.