Grof u četvrtak napušta Crvenu zvezdu

Božović odavno ima i ponude mnogo bogatijih klubova, u posljednje vrijeme pojavili su se i zainteresovani kineski klubovi, tako da njegov odlazak iz nestabilne sredine i ne bi bio iznenađenje
0 komentar(a)
Miodrag Grof Božović, Foto: Crvena zvezda
Miodrag Grof Božović, Foto: Crvena zvezda
Ažurirano: 12.12.2016. 13:34h

Miodrag Grof Božović spremio je za četvrtak ostavku na mjesto šefa stručnog štaba Crvene zvezde, potvrđeno je "Vijestima" iz nezvaničnih izvora.

Božović će da podnese ostavku nakon posljednjeg jesenjeg kola srpskog prventva, a dan kasnije obavijestiti javnost o odluci da ode, objavio je sinoć "Sportski žurnal".

O njegovom odlasku spekuliše se odavno, jer se Zvezda finansijski i organizaciono nije stabilizovala, već uprkos dobrim rezultatima na domaćoj sceni "diše na aparatima".

Božović odavno ima i ponude mnogo bogatijih klubova, u posljednje vrijeme pojavili su se i zainteresovani kineski klubovi, tako da njegov odlazak iz nestabilne sredine i ne bi bio iznenađenje.

Crvena zvezda je pod njegovim vođstvom prošle sezone dominantno osvojila titulu, ali nije uspjela da se plasira u grupnu fazu evropskog takmičenja.

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević je u izjavi za Tanjug naglasio da je Božović i dalje trener i da su svi u klubu usresređeni na meč protiv Radnika.

"Crvena zvezda ima trenera i on se zove Miodrag Božović, sa kojim imamo ugovor do juna 2018. godine. Jedino o čemu razmišljamo u ovom trenutku je da pobjedom u Surdulici završimo uspješnu jesenju sezonu", rekao je Raosavljević za Tanjug.

Uoči posljednjeg, 21, kola jesenjeg dijela tekućeg šampionata, "crveno-bijeli" imaju šest bodova više od Partizana.

Bonus video: