Inter daje novac i Jovetića za Badelja?

Milanski klub spreman da "violi" ponudi 12 miliona i Jovetića za hrvatskog vezistu
2 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 09.12.2016. 16:31h

Svi su izgledi da će se misija Stevana Jovetića u Interu završiti u januaru 2017. godine.

Tačnije, kakve informacije stižu iz Italije bilo bi iznenađenje da crnogorski napadač ostane u crno-plavom dresu i nakon zimskom prelaznog roka.

I opet se aktivira priča o prelasku Jovetića u Fiorentinu, jer su za taj transfer zagrijane sve tri strane - Inter, sam fudbaler i klub sa "Artemio Frankija".

Italijanski mediji danima unazad navode da je povratak Jovetića u Firencu više nego realan (navodno je naš fudbaler dao saglasnost "violi"), ali se traži formula po kojoj bi Jo-Jo napustio Inter i krenuo ka Toskani...

Najrealnija je do skoro bila pozajmica, a list "Nacione" iz Firence sada javlja da bi Inter u Fiorentinu poslao Jovetića i 12 miliona eura samo da bi doveo Milana Badelja.

Hrvatski vezista je jedan od najvažnijih igrača "ljubičastih", u Interu ga vide kao rješenje na sredini terena, a navodno bi došao izričito na želju novog trenera Stefana Piolija koji nije zadovoljan izdanjima Evera Banege i Žofrija Kondogbije...

Inter ima konkurenciju u Milanu koji takođe želi Badelja, ali teško da "rosoneri" mogu da pariraju ponudi gradskog rivala, jer su do sada bili spremni da daju "samo" 12 miliona za Hrvata.

Milan, navodno, nije bez šansi kada je Badelj u pitanju, ali prednost ima drugi milanski velikan, jer igra na kartu Jovetića i to je karta koja sigurno više zanima Fiorentinu.

Milanski klubovi, inače, nisu jedini koji su zainteresovani za bivšeg igrača zagrebačkog Dinama i Hamburgera, jer ga žele i Juventus, Atletiko Madrid i Čelsi.

A što se tiče Jovetića, izgleda da su mu dani u Interu odbrojani i njegovim odlaskom bi bez dileme bili zadovoljni i naš fudbaler i klub sa "Đuzepe Meace".

Bonus video: