Simeone: Svi znaju da idem u Inter!

"Znaju svi da ću trenirati Inter! Đovanijeva izjava? Ona je normalna, jer pričam mnogo sa njim, kao i sa kćerkom i mojim ocem. Oni znaju da ću se vratiti u Inter i to nije novost", rekao je Simeone
2 komentar(a)
Simeone, Foto: Reuters
Simeone, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.12.2016. 19:13h

Budućnost Dijega Simeonea u Interu je zagarantovana! Pitanje je samo kada će stići u Milano - na ljeto naredne ili 2018. godine...

Tako itallijanski mediji mjesecima unazad najavljuju bombastičan Ćolov dolazak, koji je i sam više puta rekao da će jednog dana voditi Inter.

A večeras je na pres konferenciji ponovio istu rečenicu.

Naime, novinari su postavili pitanje Argentincu nakon što je njegov sin Đovani, inače napadač Đenove, rekao da je samo pitanje trenutka kada će se njegov otac vratiti u Milano, ovog puta kao trener.

"Znaju svi da ću trenirati Inter! Đovanijeva izjava? Ona je normalna, jer pričam mnogo sa njim, kao i sa kćerkom i mojim ocem. Oni znaju da ću se vratiti u Inter i to nije novost", rekao je Simeone u najavi meča Lige šampiona Bajerna i Atletika u Minhenu.

Simeone zaista nije rekao ništa novo, jer se dovodi u vezu sa Interom praktično od prvog dana kada je uplovio u trenerske vode.

Ugovor sa Atletiko mu ističe na ljeto 2018. i mnogi misle da će baš tada Simeone stići u Grad mode.

To je, uostalom, i najrealnije, jer je Inter u organizacionom rasulu, teško da situacija može da se popravi do kraja ove sezone, pa je pitanje kolike su šanse da trener kalibra Simeonea preuzeo rizik da postane trener "crno-plavih" u trenutku kada su daleko od borbe za Ligu šampiona.

Uz to, Atletiko od ljeta seli na novi stadion, a Simeone je više puta ponovio da želi da vodi "kolćonerose" na novom objektu i na taj način zaokruži ciklus...

Sve su to razlozi koji sada drže Simeonea dovoljno daleko od "Đuzepe Meace", ali ima i Inter svoje adute - to su bogati kineski vlasnici, Masimo Morati koji i kada nije u klubu posjeduje ogroman autoritet kod bivših fudbalera, ali i Havijera Zanetija, člana uprave i jednog od "sponzora" potencijalnog Ćolovog povratka u milanski klub.

Bonus video: