Modrić i Ramos - tajna čudnog tandema

Serhio je vodio Luku na njegovo seosko imanje, Luka je Serhija ugostio u Hrvatskoj. Njih dvojica posljednji napuštaju kamp Reala. Kada svi odu, oni ostanu da pričaju, jedu zajedno, idu u saunu, u teretanu. Oni su kao nokat i meso", piše "Marka"
0 komentar(a)
Ramos Modrić, Foto: Twitter
Ramos Modrić, Foto: Twitter
Ažurirano: 05.12.2016. 14:46h

"Merengesi" slave Serhia Ramosa nakon još jednog gola, kojim je jedan od najboljih igrača na svijetu, izvukao Real u važnim trenucima.

Ramos je u 90. minutu duela sa Barselonom u subotu postigao gol za izjednačenje, što je uradio i prije dvije godine u finalu Lige šampiona, protiv Atletika, i u avgustu ove, u Super kupu Evrope, protiv Sevilje, takođe u posljednjim trenucima meča.

Ova tri njegova pogotka kreirao je jedan čovjek - Luka Modrić.

Neobično partnerstvo sjajnog veziste i beskompromisnog defanzivca stvara se ne na utakmicama. već svakog dana, piše "Marka".

"Oni su i prijatelji i heroji", piše list, napominjući da je Ramos nakon gola na "Nou kampu" rekao saigraču:

"Ponovo ti i ja, prijatelju".

"Njih dvojica se druže van terena, posjećuju jedan drugog sa porodicama, idu zajedno na odmor. Serhio je vodio Luku na njegovo seosko imanje, Luka je Serhija ugostio u Hrvatskoj. Njih dvojica posljednji napuštaju kamp Reala. Kada svi odu, oni ostanu da pričaju, jedu zajedno, idu u saunu, u teretanu. Oni su kao nokat i meso", piše "Marka".

"Lukito i ja se razumijemo kada se pogledamo", rekao je jednom Ramos.

Njihov odnos nije poremetio ni detalj sa utakmice Hrvatska - Španija na Evropskom prvenstvu ove godine.

Modrić, koji je zbog povrede propustio taj meč, "šapnuo" je golmanu Subašiću gdje da se baci kada Ramos bude šutirao penal.

Subašić je odbranio udarac i Hrvatska je dobila taj meč 2:1.

A, nekoliko minuta prije gola protiv Barselone, Modrić je centaršutem pokušao da pronađe kapitena, ali je Ramosu lopta zamalo preletjela preko glave.

Drugi put se sve namjestilo i ponovo je neobični tandem Modrić - Ramos spasio Real.

Bonus video: