Vešović: Napišite da je Rijeka prva, je*em vam sve da vam je*em

Bivši fudbaler podgoričke Budućnosti, je ponovo bio dobar u derbiju, a Riječani su dali gol upravo poslije njegove asistencije za Aleksandra Gorgona
96 pregleda 0 komentar(a)
Marko Vešović, Foto: Nk-rijeka.hr
Marko Vešović, Foto: Nk-rijeka.hr
Ažurirano: 04.12.2016. 10:47h

Marko Vešović, crnogorski reprezentativac i fudbaler Rijeke, ponovo je šokirao hrvatsku javnost komentarima poslije derbija sa zagrebačkim Dinamom.

"Napišite da je Rijeka prva, je*em vam sve da vam je*em", rekao je povišenim tonom Vešović novinarima po dolasku u svlačionicu dodavši kako Rijeka "nema konkurenciju u HNL-u kad je sve normalno".

"Rijeka uvijek igra pošteno! Mi smo ovaj klub dostojanstveno i pošteno prezentovali u Evropi, samim tim pošteno branili hrvatski fudbal. A ovdje je sve drugačije. Sve ste vidjeli, svi ste pametni. Nismo djeca. Uostalom, to svi vide, kako u Hrvatskoj, tako i u Evropi. Ako je nekome cilj da jedna ekipa unaprijed bude prva, neka nam to kažu, pa da druge ekipe mogu igrati svoju ligu", izjavio je naš reprezentativac.

Derbi lige između Rijeke i Dinama je izazvao pravu buru u Hrvatskom nogometnom savezu. Predsjednik NK Rijeka, Damir Mišković podnio je ostavku u HNS-u.

Poslije vodećeg gola za Rijeku, glavni sudija meča Ante Vučemilović-Šimunović, je prema mišnjelju fudbalera Rijeke, ali i dobrog djela javnosti, promjenio kriterijum i time pomogao zagrebčanima da dođu do izjednačenja.

Bivši fudbaler podgoričke Budućnosti, je ponovo bio dobar u derbiju, a Riječani su dali gol upravo poslije njegove asistencije za Aleksandra Gorgona.

"Ovo je derbi, imamo motiv i želju, ali i pored ovoga što se događa oko nas, mi ćemo biti prvi. Bićemo jesenji prvaci. Imamo kvalitet, najbolji smo, neporaženi smo i svi žele naš skalp, ali neka to bude na korektan način, a ne ovako", zaključio je Vešović.

Bonus video: