Budućnost zove na feštu: Besplatan ulaz protiv Bokelja

84 pregleda 3 komentar(a)
Varvari, Foto: Savo Prelević
Varvari, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.12.2016. 15:39h

Fudbalski klub Budućnost pozvao je sve svoje "navijače, simpatizere i prijatelje kluba" da u subotu (18.30 sati) budu uz "plave" na stadionu pod Goricom, na posljednjoj utakmici jesenjeg dijela prvenstva, u kojem podgorički tim dočekati Bokelj.

"U želji da istaknemo zahvalnost svima koji su pomogli našim fudbalerima da na polovini šampionske trke budu ubjedljivo prvi, donijeli smo odluku da ulaz na stadion bude besplatan. Namjera kluba je da u atraktivnom, večernjem terminu privuče što veći broj gledalaca kako bi podržali naš tim u naporu da osvoji nova tri prvenstvena boda i na taj način zadrži minimum 11 bodova prednosti pred početak proljećnog dijela šampionata", navodi se u saopštenju Budućnosti, koje je potpisao direktor Velibor Bošković.

U subotu se igraju još četiri utakmice 17. kola Telekom Prve lige Crne Gore, ali od 13 sati.

U Pljevljima se sastaju Rudar i Sutjeska, dok će u Tuzima rivali biti Dečić i Zeta. U Bijelom Polju igraće Jedinstvo i Grbalj, dok će Petrovac ugostiti Lovćen.

U posljednjem meču ovog kola, u nedjelju u Danilovgradu, sastaće se Iskra i Mladost.

Budućnost je, nakon 16. kola, prva na tabeli sa 39 bodova. Mladost je druga sa 28, dok su po 25 bodova osvojili Sutjeska, Dečić i Zeta.

Bonus video: