VAŽAN IGRAČ ZA BAJERN

Anćeloti se nada da će Lam igrati i sljedeće sezone

"Mislim da je Lam veoma važan igrač za Bajern. To važi i za narednu godinu. U dobroj je formi i nadam se da ću ga trenirati u narednih nekoliko godina", rekao je Anćeloti za njemačke medije
0 komentar(a)
Filip Lam, Foto: Beta AP
Filip Lam, Foto: Beta AP
Ažurirano: 02.12.2016. 09:41h

Trener fudbalera Bajerna iz Minhena Karlo Anćeloti rekao je da se nada da će kapiten Filip Lam nastaviti igračku karijeru i po završetku sezone.

Tridesettrogodišnji Lam je nedavno nagovijestio da bi na kraju sezone mogao da završi igračku karijeru, a njemački mediji su pisali i da postoji šansa da preuzme ulogu sportskog direktora na Alijanc Areni.

"Mislim da je Lam veoma važan igrač za Bajern. To važi i za narednu godinu. U dobroj je formi i nadam se da ću ga trenirati u narednih nekoliko godina", rekao je Anćeloti za njemačke medije.

"On može da bude igrač, trener ili sportski direktor... Ja se, ipak, nadam da će i sljedeće sezone biti igrač", dodao je Ančeloti.

Lam je u Bajernu skoro 22 godine, a s bavarskim timom je do sada osvojio 22 trofeja od čega osam titula u Bundesligi, sedam trofeja u Kupu Njemačke i jedan trofej u Ligi šampiona.

Njemu ugovor s Bajernom ističe 2018. godine.

Preporučujemo za Vas