Azar: Arsenal? Samo su nam Siti i Liverpul konkurenti

„Prije dva mjeseca nismo bili spremni, ali sada znamo šta treba da radimo. Dajemo sve od sebe na svakom meču”, poručio je Azar
0 komentar(a)
Eden Azar, Foto: Reuters
Eden Azar, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.11.2016. 13:37h

Fudbaler Čelsija Eden Azar smatra da su samo Liverpul i Mančester siti rivali njegovom timu na putu ka tituli Premijer lige.

Odlični Belgijanac je na taj način odbacio da bi gradski rivali Arsenal i Totenhem, ali i Mančester junajted, mogli da se uključe u trku za šampionski naslov.

„Siti i Liverpul su dobri timovi, a ukoliko želimo titulu moramo da budemo ispred njih. Sljedeće kolo igramo protiv Sitija, snažnog protivnika i želimo da nastavimo sa pobjedama. Puni smo samopouzdanja”, rekao je Azar britanskim novinarima poslije trijumfa nad Totenhemom (2:1).

Upravo je Arsenal, kojeg Azar ne vidi u trci, posljednji savladao Čelsi 3:0, ali su nakon toga „plavci” zabilježili svih sedam pobjeda u Premijer ligi.

„Prije dva mjeseca nismo bili spremni, ali sada znamo šta treba da radimo. Dajemo sve od sebe na svakom meču”, poručio je Azar.

Fudbaleri Čelsija se poslije 13 kola nalaze na vrhu Premijer lige sa 31 bodom, jednim više od Liverpula i Mančester sitija, tri od Arsenala i sedam od Totenhema.

Bonus video: