Mlađi kadeti ponovo bez golova sa Slovacima

3 komentar(a)
Boris Miličković, Foto: FSCG
Boris Miličković, Foto: FSCG
Ažurirano: 24.11.2016. 17:06h

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore (U16) drugi put u tri dana odmjerila je snage sa vršnjacima iz Slovačke na Trening kampu FSCG u Podgorici.

Kao i prvi, i drugi meč je završen bez golova.

"I u ovoj utakmici smo odigrali disciplinovano, agresivno, onemogućili protivnika da dođe do tečnije igre, a uz to smo djelovali mnogo bolje i kvalitetnije sa loptom u odnosu na prvu utakmicu. Imali smo i četiri izgledne prilike koje smo morali realizovati. Zakazala je završnica i to je segment na čijem poboljšanju se mora raditi u narednom periodu. " - kazao je za sajt FSCG selektor kadetske reprezentacije Boris Miličković, koji je pružio šansu sedamnaestorici igrača.

"Iskoristili smo priliku da vidimo sve igrače, a uz to doprinos su dali i igrači koji su po prvi put sa nama. Moram istaći i da je vidljiv napredak u odnosu na prikazano u utakmicama sa Rumunijom" - zaključio je selektor Miličković.

Crnogorska kadetska reprezentacija (U17) će u martu naredne godine igrati u Elitnoj rundi kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj.

Bonus video: