Kadeti bez golova sa Slovacima

Nova utakmica igra se za dva dana, takođe na Starom aerodromu
0 komentar(a)
Kadetska reprezentacija Crne Gore, Foto: FSCG
Kadetska reprezentacija Crne Gore, Foto: FSCG
Ažurirano: 22.11.2016. 15:14h

Mlađa kadetska reprezentacija Crne Gore (do 16 godina) remizirala je sa Slovačkom na Starom aerodromu (0:0), u prvom od dva prijateljska meča.

Najbliži pogotku bio je Ilija Vujović koji se u 48. minutu sjajnom fintom oslobodio protivnika, ali je pucao pored gola.

Jedinu pravu priliku za Slovake propustio je Strelec, koji je udarcem sa desetak metara poslao loptu nedaleko od stative našeg gola.

"Parirali smo Slovacima u igri, čak i u trčanju, ali su bile vidljive oscilacije u određenim segmentima tokom drugog dijela. Ipak, uspjeli smo da to prevaziđemo i da do kraja utakmice održimo egal na terenu. Mislim da je meč završen realnim ishodom. Ono što me raduje jeste promjena pristupa igri pa smo danas pokušavali da sa loptom po zemlji dođemo do situacije da ugrozimo gol protivnika. Nedostajalo je golova na današnjem susretu, kojih će nadam se biti za dva dana", rekao je selektor Boris Miličković.

Isti rivali odigraće novi meč u četvrtak, 24. novembra na terenu Trening kampa FSCG sa početkom u 13 časova.

Crna Gora je igrala u sastavu: Nikola Pejović (Petar Radulović), Matija Drinčić, Andrej Pupović, Mirko Milikić, Abdel Osmanović, Andrija Krivokapić (Nikša Vujanović), Ilija Vujović (Kenan Nikočević), Petar Vukčević (Egzon Dinoša), Jovan Mirković, Ognjen Gašević (Lazar Rakočević), Luka Todorović (Matija Račić).

Bonus video: