Miranda ne smije da dozvoli onakav gol, Pioli zna kako sa Kandrevom

"Svidjela mi se i uloga Medela, kada je on štoper Inter dobija makar 20 metara terena i lopta brže ide naprijed", rekao je Bergomi
0 komentar(a)
Antonio Kanderva, Foto: Reuters
Antonio Kanderva, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.11.2016. 16:59h

Inter je preživio gradski derbi protiv Milana (2:2), sveukupni utisak je i da nije zaslužio da izgubi, a italijanski mediji se dan kasnije bave analizom da li je i koliko igru "crno-plavih" unaprijedio novi trener Stefano Pioli.

Pioli je za kratko vrijeme mogao samo da utiče na karakter ekipe, prenosi "Gazeta delo sport" i dodaje da je Inter, ako ništa drugo, pokazao ambiciju, motiv i da ima srce...

A Đuzepe Bergomi, legenda kluba, imao je svoje viđenje - najviše su mu se dopali Antonio Kandreva i Gari Medel, koji je igrao štopera, ali je izašao u 37. minutu zbog povrede.

"Imalo je šta da se vidi u igri Intera. Ono što mi se najviše dopalo je kretanje, vidjela se trenerska ruka Piolija, kojeg veoma cijenim. Kandreva je, na primjer, imao više slobode, igrao je u sredini i često dolazio u situaciju da šutira. Tako je i dao gol za 1:1. Takođe, svidjela mi se i uloga Medela, kada je on štoper Inter dobija makar 20 metara terena i lopta brže ide naprijed", rekao je Bergomi.

A šta mu se nije dopalo?

"Uz Medela, lakše je i Žoau Mirandu, ali on mora mnogo bolje. Jer, štoper ne smije da dozvoli da primi onakav gol kakav je dao Suso za 2:1", istakao je Bergomi, koji je za Inter odigrao 519 utakmica.

Bonus video: