Leman: Igrači ne znaju gdje da trče; Mateus: Imao bih šta da kažem Humelsu

Tiražni "Bild" navodi da Bavarci ove sezone još nisu dostigli nivo igre da bi moglo da se kaže da je to "najbolji mogući fudbal"
0 komentar(a)
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Karlo Anćeloti, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.11.2016. 16:36h

Bajern je u subotu doživio prvi poraz u Bundesligi, ukupno drugi u sezoni računajući i onaj od Atletiko Madrida u Ligi šampiona, a Karlo Anćeloti se suočio sa kritikama njemačke javnosti.

Ništa nije idealno u Bavarskoj - redom zaključuju fudbalski stručnjaci i mediji koji kao da su jedva dočekali da velikan iz Minhena pokaže da je ranjiv.

Borusija je za vikend bila bolja golom Pjer-Emerika Obamejanga, a prvi među kritičarima koji su se javili su Lotar Mateus i Jens Leman - jedan bivši fudbaler Bajerna, a drugi nekadašnji golman "milionera".

"Izgleda mi kao da igrači Bajerna nemaju predstavu gdje treba da trče i šta da rade. To nije bio slučaj kod Pepa Gvardiole, jer su svi imali savršeno jasno sliku gdje treba da budu i šta se od njih očekuje. Mislim da u igri Bajerna trenutno ima previše slobode", rekao je Leman, koji je stručni konsultant RTL-a.

Mateus nije pričao o taktici, ali mu je zasmetao detalj prije derbija kada je Humels ušao u svlačionicu Borusije i pozdravio se sa saigračima.

"Da sam mu trener imao bih mnogo toga da mu kažem, razgovor baš i ne bi bio prijatan. To se ne radi, pogotovo pred derbi, tenzija uvijek mora da bude na nivou, a Humels to kao da ne zna", istakao je Mateus.

Tiražni "Bild" navodi da Bavarci ove sezone još nisu dostigli nivo igre da bi moglo da se kaže da je to "najbolji mogući fudbal".

Bonus video: