Mesi u Sitiju za 233 miliona?!

Mesi bi u Sitiju primao nedjeljno 600 hiljada eura!
71 pregleda 4 komentar(a)
Leo Mesi, Foto: Reuters
Leo Mesi, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.11.2016. 11:39h

I dok se Barselona muči sa problemom u finansijskom fer-pleju oko novog ugovora najboljem igraču, Leu Mesiju, u Mančester sitiju ne sjede skrštenih ruku.

Odbijanje Mesija da sa Barselonom produži ugovor, možda je u vezi sa podatkom da ga u svojim redovima žarko žele u Mančester sitiju.

Mesiju, kojem ističe ugovor u Barsi u ljeto 2018. godine, "građani" su spremni da za četvorogodišnji ugovor daju platu od 600 hiljada eura nedjeljno, što ispada 30 miliona godišnje.

A Mančester siti želi Mesiaj već na ljeto, a za preostalu godinu ugovora fantastičnog Argentinca, spremni su da Barsi isplate rekordnih 116 miliona eura!

Sve to bi Siti koštalo 233 miliona eura u četvorgodišnjem ugovoru, saznaje "Miror".

"Marka" je ranije ove sedmice javila da je Mesi u julu odbio da produi ugovor, koji mu ističe 2018. godine sa klauzulom za prijevremeni raskid od 250 miliona eura.

Prema tom dnevniku, Siti ima najveće šanse da se pojača Mesijem, jer klub ima ogroman potencijal, a aduti su mu trener Pep Gvardiola, sportski direktor Ćiki Begeristajn i izvršni direktor "građana" Feran Sorijano.

Pep je sa Mesijem radio četiri godine, sa Begeristajnom čak sedam, a Sorijanom pet godina.

Sa svima njima Mesi ima fantastične odnose.

"Bilo bi prirodno da Mesi okonča karijeru u Barsi. Na njemu je odluka, ali ako nas pozove mi ćemo odmah otvoriti vrata", nedavno je Sorijano kazao za "Miror".

Bonus video: