Ivanović: Igre u reprezentaciji ulaznica za prvi tim Čelsija

53 pregleda 1 komentar(a)
Branislav Ivanović, Foto: Beta
Branislav Ivanović, Foto: Beta
Ažurirano: 18.11.2016. 16:27h

Fudbaler Čelsija Branislav Ivanović rekao je da se nada da će se vratiti u prvi tim, poslije dobrih igara za reprezentaciju Srbije, prenijeli su danas britanski mediji.

Ivanović je ove sezone odigrao sedam prvenstvenih utakmica za Čelsi, ali je posljednji put u prvom timu bio u septembru. On je ovog mjeseca igrao obje utakmice za reprezentaciju Srbije i misli da će mu to pomoći da se vrati u sistem rada trenera Antonija Kontea.

"Mislim da će mi igranje za Srbiju, u sistemu sa trojicom igrača u odbrani, pomoći u Čelsiju. Nešto se u timu Srbije promijenilo kada smo počeli da igramo sa trojicom igrača pozadi, napredujemo iz utakmice u utakmicu. Naravno da mi to pomaže, pošto imam minutažu u takvoj postavci igre", rekao je Ivanović.

Čelsi će u nedjelju igrati na gostujućem terenu protiv Midlsbroa i pokušaće da nastavi niz od pet pobjeda u prvenstvu.

Ivanović je rekao da vjeruje da je blizu potrebnog nivoa koji mu je potreban da se vrati u prvi tim.

"Konte je vrhunski menadžer koji gleda sve fudbalere Čelsija. Ja sam bio povrijeđen i tek što sam se vratio u reprezentaciju. Dobro je vratiti se na teren, potrebna mi je minutaža. To mi je važno i nadam se da ću biti dobro fizički pripremljen kako bih bio spreman za Čelsi", rekao je Ivanović.

Bonus video: