Gvardiola želi savršenstvo i ne dozvoljava igračima seks poslije ponoći

"Rekao mi da je s kvalitetima koje imam nisam igrač za Siti, nego za Barselonu! Razgovarali smo, htio je da ostanem i borim se za mjesto, ali sam rekao da ne želim, nego da bih da idem negdje drugo", kaže Francuz
58 pregleda 0 komentar(a)
Samir Nasri, Foto: Sevillafc.es
Samir Nasri, Foto: Sevillafc.es
Ažurirano: 15.11.2016. 16:26h

Samir Nasri se na kraju sezone možda i vrati u Mančester siti kada mu istekne pozajmica u Sevilji, ali nakon intvervjua koji je dao francuskom "L'Ekipu" jasno se vidi da mu Pep Gvardiola neće po svaku cijenu dati šansu.

Kontroverzni vezista je u intervjuu tiražnom listu ispričao praktično sve o saradnji sa Gvardiolom koja je trajala tek nešto više od dva mjeseca tokom ljeta.

"Već na prvom treningu sa Gvardiolom bilo je jasno kako želi da ekipa igra, kako da se igrač postavi kada ima loptu, kako kada treba da je očekuje, kako da dribla... A već sjutradan imate video svega toga što se od vas traži. Pep nije trener koji maltretira igrače, ali će učiniti sve da vas učini boljim i individualno, ali i da radite bolje za tim. Probirljiv je, želi savršenstvo", rekao je Nasri.

To savršenstvo Nasri izgleda nije mogao da mu ponudi, jer je posljednjih dana prelaznog roka bivši fudbaler Arsenala i Marseja pozajmljen Sevilji.

"Rekao mi je da sam zapušten fizički, da sam u haosu, to je nekoliko puta ponovio. Bukvalno me udario nogom u d...", dodao je Nasri i nastavio:

"Na pripreme sam došao sa nekoliko kilograma više, bio sam van forme nakon sezone u kojoj sam imao mnogo problema sa povredama, ali i u privatnom životu. Nisam bio spreman, ali ništa strašno, možda sam imao četiri kilograma više nego što sam smio. Pep, ipak, ne prašta, jer ako imate od dva i po kilograma više od dozvoljenog ne možete ni da trenirate s ekipom", kaže Nasri.

Nakon svega toga, Gvardiola je želio od Nasrija da ipak ostane u Sitiju.

"Rekao mi da je s kvalitetima koje imam nisam igrač za Siti, nego za Barselonu! Razgovarali smo, htio je da ostanem i borim se za mjesto, ali sam rekao da ne želim, nego da bih da idem negdje drugo i da igram. Šta mi je odgovorio? Da misli da sam pogriješio. Ali, dobro, imam još dvije godine ugovora sa Sitijem, vidjećemo", rekao je Nasri.

Koliko je Gvardiola posvećen ekipi govori i to da igračima ne dozvoljava da imaju seksualne odnose kada oni to žele.

"Po njemu, fudbaler može da ima seks najkasnije do ponoći, čak i ako je sjutradan slobodan, jer bi tako bolje zaspao. Rekao je da su po tom režimu, na primjer, Lionel Mesi i Robert Levandovski bitno popravili fizičku formu", istakao je Nasri.

Iskusni fudbaler je za "L'Ekip" ponovio da nikada više neće igrati za reprezentaciju, nakon što je odranije u sukobu sa selektorom Didijeom Dešamom i čelnicima saveza.

"Nedavno sam rekao da se ne bih vratio sve i da mi je otac selektor. Stojim pri tome, nikada više neću biti u reprezentaciji", zaključio je Nasri.

Bonus video: