Englez zaradio bogatstvo na šokantnom porazu Crne Gore u Jerevanu

Englezi pogodio koeficijent od 820 hiljada tipujući pobjednika na 11 mečeva, uz uslov da će na svim utakmicama pasti najmanje tri gola. Pogađate koji mu je meč bio najteži
84 pregleda 7 komentar(a)
Crna Gora, Foto: Savo Prelević
Crna Gora, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.11.2016. 13:40h

Šokantan poraz Crne Gore u Jerevanu rastužio je crnogorske navijače, ali je itekako obradovao jednog Engleza iz Koventrija.

I ne samo obradovao, promijenio mu je život!

Vlasnici engleske kladionice "Paddy power" se hvataju za glavu, i tvrde da je to najveći dobitak sa tako malim ulogom. Ovaj srećnik je, naime, uplatio svega 25 penija, a potom došao po isplatu nevjerovatnih 205 hiljada funti.

Ukupni koeficijent koji je pogodio igrajući 11 utakmica iznosio je 820.000. Odabrao je 11 mečeva na kojima je prognozirao pobjednika i da će ma meču pasti minimum tri gola.

Pogađate koja mu je bila najteža utakmica na tiketu.

Bila mu je i prva na listi - tipujući da će Jermenija pobijediti Crnu Goru (uz minimum tri gola na meču), ovaj Englez se vjerovatno suočio sa ranim padom na tiketu kada su "sokoli" poveli 2:0 u prvom poluvremenu. U nastavku je, međutim, uslijedio preokret, a kada je Gazarjan u posljednjim sekundama posljednjeg od tri minuta sudijske nadoknade savladao Mladena Božovića, zaokružio je prvi pogodak na tiketu.

A kada je prošao dramu u Jerevanu, sve ostalo mu je palo mnogo lakše. Bez obzira što je morao i da "preživi" preokret Fransuske protiv Švedske u Parizu (takođe tipovao na pobjedu domaćina i ukupno tri gola), te duel Češke i Norveške (2:1), u kojem ga je spasio gol gostujućeg igrača Kinga tri minuta prije kraja.

Nakon što je preživio pakao kvalifikacija, s akcentnom na meč u Jerevanu, čekalo ga je još šest utakmica engleskih nižih liga. Ni tu nije moglo da prođe bez velikog stresa. Port Vejl je, naime, kod kuće gubio od Flitvuda do 75. minuta, ali je uspio da preokrene i golom tri minuta prije kraja slavi sa 2:1 (jedinica i domaćin daje dva gola).

U još težoj situaciji bio je Plimut u gostima sa Kruvom. Domać je poveo 1:0, imao i za 2:0, ali ga je promašio i izgubio 2:1 (dvojka i gost daje dva gola).

Gubio je i Kembridž u gostima kod Krolija, ali su gosti rutinski preokrenuli i na kraju slavili 3:1.

U kladionici "Paddy power" se hvataju za glavu

"Prošla sedmica bila je jako loša za nas. Pobjeda Donalda Trampa nas je stajala milione, a kao so na ranu utrljao nam je ovaj igrač. Iako mu svaka mu čast, nevjerovatno je što je pogodio. Ako se ne varam, to je najveći iznos osvojen kod nas uz tako mali ulog. Ne znam tačno gdje je Jermenija, ali nadam se da će srećni dobitnik kupiti avionsku kartu i lično se zahvaliti tim momcima" rekao je portparol kladionice "Paddy Power".

Ovo su parovi koji su mu promijenili život:

Jermenija - Crna Gora, 1 i 3+ (3:2)

Francuska - Švedska, 1 i 3+ (2:1)

Češka - Norveška, 1 i 3+ (2:1)

Danska - Kazahstan, 1 i 3+ (4:1)

Sjeverna Irska - Azerbejdžan, 1 i 3+ (4:0)

Milvol - Bristol Rovers, 1 i 3+ (4:0)

Port Vejl - Flitvud, 1 i 3+(2:1)

Blekpul - Nots Kaunti,1 i 3+ (4:0)

Kolčester - Lejton Orient, 2 i 3+ (0:3)

Kruli taun - Kembridž, 2 i 3+ (1:3)

Kruv - Plimut, 2 i 3+ (1:2)

Bonus video: