Pioli naredio da Jovetić ostane!

Pioli je, navodno, već poručio čelnicima kluba da ne želi da se pregovara oko odlaska Jovetića, već da ima plan da mu pruži šansu da se dokaže u njegovom sistemu
9 komentar(a)
Jovetić, Foto: Savo Prelević
Jovetić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.11.2016. 21:09h

Stevan Jovetić igrajući za reprezentaciju Crne Gore šalje snažnu poruku Interu, a izgleda da i novi trener Stefano Pioli želi da našem napadaču pruži šansu koju ove sezone nije dobio.

Italijanski mediji se danima unazad bave analizama trenerskih sposobnosti Piolija, pokušavaju da „provale” šta će novo donijeti Interu, a bitna promjena bi mogla da bude da sa njim na klupi „crno-plavi” zaigraju i sa dva napadača.

"Gazeta delo sport" navodi da bi kod Piolija karijeru mogli da ožive Jovetić i mladi Brazilac Gabrijel Barbosa, tandem koji kod Franka de Bura nije dobijao mnogo prostora, te Žofri Kondogbija...

Pioli je, navodno, već poručio čelnicima kluba da ne želi da se pregovara oko odlaska Jovetića, već da ima plan da mu pruži šansu da se dokaže u njegovom sistemu. Pioli planira, makar se tako vjeruje, da Mauru Ikardiju u napadu priključi još jednog igrača, te da za to mjesto pored Jovetića konkurišu i Eder i mladi Barbosa.

Jo-Jo definitivno ima ponude - Fiorentina je ljetos bila na korak od dovođenja našeg igrača, pa u januaru želi da proba opet, a novo ime u cijeloj priči je Panatinaikos.

PAO vodi bivši trener Intera Andrea Stramaćoni, koji je čelnicima kluba zahtijevao da mu dovedu Jovetića.

Grci bi vjerovatno i lakše prihvatili fudbalerovu godišnju platu koja je oko četiri miliona eura, ali izgleda da je Pioli u ovom trenutku najveća podrška crnogorskom asu na "Đuzepe Meaci".

Ostanak u Interu, dakle, nije nerealan, PAO i Fiorentina prate situaciju, a navodno nije nemoguće ni da Jo-Jo karijeru nastavi u Kini, u dresu Đangsua.

Bonus video: